slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Η τοπική αυτοδιοίκηση πάει βουλή - Αυξάνονται οι υποψηφιότητες

Από ο, τι φαίνεται, στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η τοπική αυτοδιοίκηση έχει την τιμητική της. Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από χθες, ακόμη μια προσωπικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης ετοιμάζεται να μπει στην διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ.
Πρόκειται για τον δήμαρχο Αμαρουσίου, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και
του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε επικοινωνία με γαλάζιους δημάρχους της επικράτειας, συμπεριλαμβανομένων και των Κυκλάδων, προκειμένου να βρει στήριξη για την υποψηφιότητα του.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι προκειμένου να θεωρείται μια υποψηφιότητα έγκυρη, είναι απαραίτητο να έχει συγκεντρώσει 50 υπογραφές μελών της κεντρική πολιτικής επιτροπής ή το 1/10 των μελών του τελευταίου εθνικού συνεδρίου (450).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μάχη αναμένεται ενδιαφέρουσα και έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εμείς θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους για ο, τι νεότερο μαθαίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: