slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ«Δεν ψάχνουμε… Σπαλιάρα για να τον βγάλουμε αρχηγό στη Ν.Δ. Δεν είμαστε beach bar»!


ΚΑΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΆΣΙΟ 
Καυστικός ήταν ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οποίος έκανε λόγο για λογικές… beach bar αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου στη Ν.Δ.
«Παρατηρώ τη λογική του beach bar στη Νέα Δημοκρατία. Λες και ψάχνουμε τον… Σπαλιάρα να κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Αυτά είναι αστειότητες. Η αναζήτηση του αντι-Τσίπρα είναι αστεία να διατυπώνεται. Δώσαμε μια στρεβλή εικόνα. Κάναμε στροφή σε νεοφιλελεύθερες λογικές. Είναι άδικο για τη ΝΔ. Είναι φυσικό να απωθούμε μεγάλες μικρομεσαίες κατηγορίες νοικοκυριών. Αποξενωθήκαμε από κοινωνικές κατηγορίες στρατηγικής σημασίας» είπε και πρόσθεσε: «Δεν χάνουμε από τον Τσίπρα γιατί έχει baby face και εμφανίζεται ως επίδοξος γαμπρός. Είναι λάθος. Πρέπει να πάμε σε έκτακτο συνέδριο πριν από την εκλογή αρχηγού» επισήμανε, κάτι στο οποίο συμφώνησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν μπορεί να μιλάει ο Τσίπρας για παράλληλο πρόγραμμα και να κοροϊδεύει τον κόσμο. Η ΝΔ έχει να επιδείξει έργο στην πράξη. Δίνεται η εικόνα ότι έχουμε εγκαταλείψει θεμελιακές αξίες. Δεν πρέπει να προηγηθούν καλλιστεία αρχηγού χωρίς συνέδριο. Πρέπει πρώτα να πάμε σε συνέδριο» συνέχισε.

Για την ανάγκη διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου έκανε λόγο ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος δήλωσε πως «όχι έκτακτο συνέδριο, αλλά τακτικό. Δεν έχει νόημα να πάμε σε πασαρέλα, να μην επικρατήσουν προσωπικές στρατηγικές και τακτικισμοί».

Η Μαρία Σπυράκη, από την πλευρά της, εκτίμησε ότι «μόνο η διαδικασία των ανοιχτών θυρών σώζει. To ερώτημα δεν είναι beautiful people αλλά attractive people είναι», ενώ για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είπε πως είναι ενδιαφέρουσα.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο κ. Φίλιππος Ταυρής, μέλος ΚΕΦΕ της ΝΔ, ο οποίος τόνισε ότι δεν προβλέπεται απο το καταστατικό του κόμματος έκτακτο ή τακτικό συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: