slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυριο Δευτέρα ανακοινώνει o Βαγγέλης Μεϊμαράκης την υποψηφιότητά του


Συμφωνα με το blog ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ o Βαγγέλης Μεϊμαράκης
αύριο Δευτέρα θα ανακοινώσει  επισήμως και… τυπικά την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας....
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος έχει εξασφαλίσει τη....διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου που επιζητούσε, ώστε να είναι υποψήφιος, και πλέον δεν θα καθυστερήσει περαιτέρω την τυπική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.


Από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας, σας είχαμε αποκάλυψη ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε εξασφαλίσει τη στήριξη του Κώστα Καραμανλή, καθώς επίσης και ότι καραμανλικοί βουλευτές και στελέχη είχαν ξεκινήσει κινητοποίηση για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του.


Οι αποκαλύψεις εκείνες επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα των ημερών που ακολούθησαν, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχει επαναβεβαιώσει τη στήριξη του Κώστα Καραμανλή, σε διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν την Πέμπτη και την Παρασκευή.


Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα στηρίξει στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ αντίστοιχο… σινιάλο θα δώσει και ο Αντώνης Σαμαράς, διαμορφώνοντας πλέον συνθήκες σαρωτικής επικράτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: