slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα τάσσεται ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Επειδή "η ΝΔ χρειάζεται βαθιά ανανέωση"
“Θεωρώ ότι είναι μία αξιόλογη υποψηφιότητα, η οποία μπορεί να αγγίξει την ανάγκη ανανέωσης της ΝΔ”, δήλωσε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 fm, o πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Δημήτρης Τσάμης, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση για επίσπευση της εκλογικής διαδικασίας.
“Η ΝΔ χρειάζεται βαθιά ανανέωση και ουσιαστική κάθαρση από τα βάρη του παρελθόντος”, είπε ο κ.Τσάμης, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο ο αρχηγός ενός κόμματος, όπως η ΝΔ, μπορεί να μην είναι βουλευτής, είπε ότι “σήμερα υπό το βάρος των προβλημάτων, των δυσμενών αποτελεσμάτων και των δυσλειτουργιών που έχουν σωρευθεί στη ΝΔ, ίσως ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ να πρέπει να μην έχει την βουλευτική ιδιότητα”.

Στο μεταξύ επιστολή προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία τους ζητεί να στηρίξουν με την υπογραφή τους την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του κόμματος απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση της υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από τις υπογραφές είτε 50 μελών της Πολιτικής Επιτροπής, είτε του 1/10 των συνέδρων του προηγούμενου συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: