slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Μιχάλης Χάλαρης στο Volcano TV:Συστρατευόμαστε σε μια νέα αρχή για τον χώρο, σε ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα. Όλοι μαζί μπορούμε!


Συνέντευξη του Μιχάλη Χάλαρη στο Volcano TV (Σαντορίνης) στη δημοσιογράφο Μαντώ Στουρνάρα. 

Ο κ. Χάλαρης κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών)  «σε μια νέα αρχή για τον χώρο, σε ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα», ενώ άσκησε έντονη κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τους ως «μαυραγορίτες» που «κέρδισαν πολιτικά οφέλη πάνω στην ειλικρίνεια του ΠΑΣΟΚ και τη δυστυχία της ελληνικής κοινωνίας».
Επιπλέον, αναγνώρισε τα λάθη που έκανε η δική του παράταξη, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια των χρόνων διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. «Έφτασε ο καιρός να εγκαταλείψουμε την θέση άμυνας» τόνισε ο κ. Χάλαρης και πρόσθεσε: «Ο ενωτικός λόγος της Προέδρου μας είναι η απόδειξη ότι μπορούμε πλέον να γίνουμε το σταυροδρόμι που θα συναντηθούν γενιές, πορείες και καθαρές ιδεολογίες και που ο μεγάλος, κατακερματισμένος χώρος της σοσιαλδημοκρατίας θα μπορέσει να αναπνεύσει και να μεγαλουργήσει».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: