slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσίαση ψηφοδελτίου για την Ένωση Κεντρώων στις Κυκλάδες


Τους τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους για το Ν. Κυκλάδων, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί η Ένωση Κεντρώων, που δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν για μια Ελλάδα με αξιοκρατία και χωρίς ρουσφέτια και μακριά από το ''σάπιο'' πολιτικό σύστημα.
Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου παραβρέθηκαν Οι Θεόδωρος Τζαβάρας, Δήμητρα Γουσέτη, Σπύρος Κάταρης, Γεώργιος Βακόνδιος και Μανώλης Βασιλάκης (απουσίαζε), υποψήφιοι των Κυκλάδων με τον Βασίλη Λεβέντη οι οποίοι παρουσίασαν τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος, για τις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γουσέτη Δήμητρα έκανε λόγο για μία ομάδα που κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο με μοναδικό στόχο να προσφέρει στον τόπο και η οποία θέτει εννέα σημεία που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος αλλά απαιτούν πολιτική βούληση.
Μεταξύ των σημείων περιλαμβάνονται η κατάργηση των 3 διπλών συντάξεων, η κατάργηση επιχορηγήσεων πολιτικά κόμμα και μείωση στο μισό των αποζημιώσεων των αιρετών, βουλευτική θητεία όχι πάνω από 12έτη και μέγιστη θητεία για πρωθυπουργό τα οκτώ έτη, καθώς και απαγόρευση να εργάζονται σε συνταξιούχους με 1000 € σύνταξη, για να μειωθεί η ανεργία, αλλά και οι αποσπασμένοι ή μετακλητοί υπάλληλοι να επιστρέψουν άμεσα στις υπηρεσίες όπου οργανικά ανήκουν.

Ο υποψήφιος απο την Σύρο ,Θεόδωρος Τζαβάρας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον δημόσιο τομέα, τον οποίο και χαρακτήρισε την μεγαλύτερη πληγή της χώρας, και τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε οτι ο Βασίλης Λεβέντης θα εξυγιάνει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ξεχωριστή μνεία υπήρξε για το μεταναστευτικό, ενώ σε ερώτηση μας αν συζητούν τον ενδεχόμενο συνεργασίας για συγκυβέρνηση μας ανέφερε πως αν δεχτούν τις προτάσεις μας και τις θέσεις μας,δεν θα λέγαμε όχι σε μια συνεργασία.
Αξίζει να αναφερθεί πως σε περίπτωση που η Ένωση Κεντρώων κερδίσει έδρα στις Κυκλάδες ,όλοι οι υποψήφιοι θα διατελέσουν βουλευτικό αξίωμα ενώ οι υπόλοιποι θα είναι σύμβουλοι του.







http://cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-59/synentefkseis/item/23327-parousiasi-psifodeltiou-kiklades-enosi-kentroon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: