slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημιουργία Ξανά!: Τι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το δάνειο των έξι εκ. ευρώ από την Εθνική;


Δημιουργία Ξανά!: Τι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το δάνειο των έξι εκ. ευρώ από την ΕθνικήΣκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Δημιουργία Ξανά! αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας πως το κόμμα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τι έκανε με τα χρήματα που δανείστηκε από την Εθνική Τράπεζα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης.Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημιουργία Ξανά - Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία, Τάσος Αβραντίνης, δήλωσε χαρακτηριστικά:


«Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε σήμερα το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επί των όσων υποστήριξε επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
Πριν μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας τι θα κάνει με τα λεφτά των άλλων πρέπει να αποδώσει στον ελληνικό λαό πλήρη λογαριασμό για το πού πήγαν τα έξι εκατομμύρια ευρώ που δανείστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα πέραν βεβαίως της πλουσιοπάροχης κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει από τους Έλληνες φορολογούμενους.
Εκτός όμως από το σοβαρό αυτό θέμα ηθικής,για το οποίο πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο αρχηγός της «επαναστατημένης αριστεράς», είναι βέβαιο ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να φορολογήσει εισόδημα που δεν υπάρχει, πλοία που έχουν εγκαταλείψει μαζικά την ελληνική σημαία, επιχειρήσεις που έχουν κλείσει και εργοδότες και εργαζόμενους που έχουν μείνει άνεργοι. Κι όλα αυτά για να συνεχίσει να μισθοδοτεί τις στρατιές των κρατικοδίαιτων του πελατειακού κράτους που πήρε ως μεταγραφή από το βαθύ ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: