slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο Σκλαβενίτη Γαλατσίου κάθε πρωί φρέσκο γάλα Νάξου




Μια μεγάλη επιθυμία  όλων  των Ναξιωτών του Λεκανοπεδίου καθώς το  φρέσκο γάλα της Ένωσης Αγροτικών συνεταιρισμών (Νάξου ΕΑΣ Νάξου)  θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια του σούπερμάρκετ Σκλαβενίτης στην περιοχή του Γαλατσίου θέλουμε να  ελπίζουμε σύντομα και στα υπόλοιπα σούπερμάρκετ Σκλαβενίτης των Αθηνών. Η συμφωνία κλείστηκε από τον δραστήριο Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου)  κ. Δημήτρη Καπούνη και ανοίγει νέους δρόμους για τον τομέα ζωικής παραγωγής της Νάξου


12 σχόλια:

Αδέσμευτος και ανεξάρτητος είπε...

Οι διαπλεκόμενοι του συστήματος και της εκμετάλλευσης του κόπου των δουλοπάροικων των Λιβαδιών και των Ορεινών τα βρίσκουν μια χαρά για το προσωπικό τους οικονομικό και πολιτικό συμφέρον. Και οι δύο πρώτοι σε σταυρούς των πράσινων και μπλε δημοτικών συνδυασμών. Με τι προσόντα και γνώσεις αλήθεια; Με τι προσφορά; Μα με τις ψευτιές και την κορροϊδία των ταλαίπορων. Δίπλα-δίπλα τα πράσινα και μπλε μπουκάλια των συστημο-γάλακτων συμφερόντων. Τα "μπουκάλια" που ποτίζουν με γάλα και σταυρούς νεκρανάστασης τα αφεντικά τους Ρήγα και Βρούτση και τους αγρότες του πόνου και του μόχθου με χολή και σταυρούς του μαρτυρίου. Φιγουράρουν, κορδώνονται και δεν ντρέποντε! Πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να κάμψουν το φρόνιμα των αδέσμευτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι μέρες τους τελειώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου. Μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα με την κωλο-γραβιέρα που δεν τρώγετε πια με τίποτα και είναι πανάκριβη. Μήπως να κόβανε τις φιέστες (με τα πολλά λεφτά) και να πληρώνανε τους ανθρώπους που ιδρώνουν στο νησί για να κάνουν πολιτική καριέρα και κονόμες?

Ανώνυμος είπε...

ο μαυροντυμενος με το γυαλι ποιος ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Ο εξ αριστερών του δεξιού με το γυαλί είναι ίδιος με τον εκ δεξιών του αριστερού με το τουλούμι. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι ο ένας πίνει τον ιδρώτα των βοσκών με καλαμάκι από μπλε μπουκαλάκι και ο άλλος από πράσινο εις υγεία των κορόιδων. .

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον προηγουμενο ομως ο διαχειριστης τι λεει?θα ηθελα τη γνωμη του!!!!!

http://naxios.blogspot.com είπε...

Σε ποιο από όλα θέλεις τι γνώμη μου φίλε; Για το εξ αριστερών του δεξιού η τον εκ δεξιών του αριστερού. η για το ότι ο ένας πίνει τον ιδρώτα των βοσκών με καλαμάκι και ο άλλος από πράσινο, Η για αυτά που γράφει ο πρώτος καμενος για προσωπικό οικονομικό και πολιτικό συμφέρον των εικονιζόμενων

Ανώνυμος είπε...

DEN YPARXEI RE GRABIERA. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ. ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΠΙΑ. 11 ΕΥΡΩ ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ; ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΩΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αμ το γαλα; 1.40 τι ηταν κατσικισιο. μαλακεσ ειναι του αγνο που εχει 90 λεπτα; ειστε πιο ακριβοι απο την δελτα γιατι; απαντησε κυριε με το γυαλακι

http://naxios.blogspot.com είπε...

αν έχεις να πεις κάτι το συγκεκριμένο ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ πΕΣΤΟ διαφορετικά άσε τις μα;γκες

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΕΙΣΑΓΓΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Σας έφαγε η ζήλια επειδή ο Καραβασιολιός εξαφάνησε τους μορφομένους πιατσαλίδες του Φιλοτίου και είναι προεδράρα. Θα σας περάσει κάνετε υπομονή. Θα πάθετε και πάλυ ότι έπαθε ο Τζουάνης που είπε το Βασίλη και όλους τους βοσκούς μας καραγκιόζηδες.