slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δελτίο Τύπου από την Επισκεψη κ. Ν. Μηταρακη στη Συρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 31η Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε ολοήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη*, στη Σύρο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Ν. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β´ και τον καθολικό Σεβασμιότατο Επίσκοπο Σύρου κ.κ. Φραγκίσκο. Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομικών περπάτησε στην αγορά της Ερμούπολης όπου συνομίλησε με....
 κατοίκους του νησιού. Το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ και συνάντησε τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ναυπηγείου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Ν. Μηταράκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Κατά την τοποθέτησή του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στα 18 βασικά σημεία που παρουσίασε την ίδια ημέρα ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Ν. Μηταράκης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι σε περίπτωση καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, η χώρα μας δεν θα μπορεί να καλύψει το πρωτογενές της έλλειμμα και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ για να πληρώσει τα έξοδά της εκτυπώνοντας δραχμές.  Δυστυχώς, όσοι έχουν επενδύσει στην έξοδο από το ευρώ, το λεγόμενο «λόμπυ της δραχμής», έχουν όφελος να σπρώξουν την Ελλάδα προς αυτή τη κατεύθυνση για να αποκομίσουν κέρδη.  Για όλους τους υπόλοιπους, η έξοδος από το ευρώ θα είναι καταστροφική.
Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές  κ. Γιώργος Βακόνδιος, κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και η κα Κατερίνα Μονογυιού, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Χαλκιάς και ο περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Παντάκης.
Μετά τη συνέντευξη τύπου ακολούθησε συζήτηση με στελέχη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων και συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου.

Από τον Τομέα Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: