slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σαμαράς-Καραμανλής σε κοινή περιοδεία;

Ο Κώστας Καραμανλής είναι έτοιμος να δώσει τον αγώνα για τη σωτηρία της Ελλάδας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Ο ρόλος του στις επόμενες εκλογές θα είναι κομβικός και μάλιστα πληροφορίες - αποκλειστικές είναι αυτές- υπάρχουν πιέσεις για να κάνει εμφανίσεις σε...

περιοχές όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός!
Οι δίαυλοι επικοινωνίας Καραμανλή- Σαμαρά παραμένουν ανοιχτοί, ενώ ενδεικτικό του καλού κλίματος στις σχέσεις τους, είναι η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην σύνοδο της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός, χειροκροτούσε για αρκετή ώρα όρθιος τον Αντώνη Σαμαρά μόλις τελείωσε την ομιλία του.
 Ο κ. Καραμανλής φέρεται να επικροτεί το σύνολο των κινήσεων του προέδρου της ΝΔ και πιθανότατα με την κήρυξη των εκλογών θα βγει μπροστά, στηρίζοντας τον κ. Σαμαρά. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να τους φωτίσει να βγουν μαζί για να καταποντιστεί η ΝΔ. Μη προκαλείτε και μην υποβαθμίζετε τη νοημοσύνη του λαού. Αν είναι δυνατό ο πολιτικός που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεωκοπία και διάλυσε όσα θετικά υπήρχαν στο κράτος να έχει το θράσος να κάνει και περιοδείες.