slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης προς Στρατούλη : Είστε κήρυκες της καταστροφής και της δραχμής

Σφοδρή αντιπαράθεση Μιχελάκη-ΣτρατούληΣφοδρή αντιπαράθεση Μιχελάκη-Στρατούλη

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Δ. Στρατούλη για τις παρελάσεις, σημειώθηκε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Καλείτε τους πολίτες να κάνουν διαδηλώσεις στις παρελάσεις;» ρώτησε ο κ. Μιχελάκης τον συνομιλητή του στην πρωινή εκπομπή του .... ΑΝΤ1.

«Σε καλέσματα κοινωνικά και συλλογικά, καλούμε τον κόσμο μας να συμμετάσχει» απάντησε ο κ. Στρατούλης και παρατήρησε ότι «ο κόσμος θα κατέβει να διαδηλώσει έτσι κι αλλιώς. Εμείς, όπου διαδηλώνει κόσμος είμαστε εκεί». Ωστόσο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «οι μούντζες και οι προπηλακισμοί δεν είναι σωστοί».

«Καλά κάνει και διαδηλώνει ο κόσμος, γιατί αυτή τη στιγμή υφίσταται μια μεγάλη αδικία» απάντησε ο κ. Μιχελάκης και επέμεινε στο ερώτημά του αν ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει πολιτικά αυτούς που αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις. «Γιατί δε λέτε ευθέως εμείς διαφωνούμε με τις παρελάσεις, δεν τις θέλουμε, δεν τις πιστεύουμε;» συνέχισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και εγκάλεσε το στέλεχος του Συνασπισμού ότι «άνθρωποι από τον χώρο σας έφτασαν στο σημείο να λένε ότι η καταστροφή της Σμύρνης ήταν ατύχημα...».

«Τον κόσμο δεν τον κατεβάζουμε εμείς. Εσείς με το ΠΑΣΟΚ τον κατεβάζετε με τις πολιτικές που ακολουθείτε» ανταπάντησε ο κ. Στρατούλης.

«Είστε κήρυκες της καταστροφής και της δραχμής και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε ιδεολογική ασυλία», τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

Ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι «έχει συμφωνήσει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ για να ληφθούν μέτρα 11 δισ. ευρώ τον Ιούνιο».

«Η αυτοδυναμία είναι ο στόχος της ΝΔ» τόνισε ο κ. Μιχελάκης και διερωτήθηκε: «οι κυβερνήσεις που δεν είναι αυτοδύναμες πως θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση; Φανταστείτε να πρέπει να αλλάξεις ένα υπουργό που δεν τραβάει και να χρειάζονται διαβουλεύσεις ανάμεσα στα κόμματα...».

«Δεν είπε ποτέ κανείς ότι σωθήκαμε. Το ότι πέρασε το PSI δε σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα» σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ...

ΚΕΝΤΡΟ-δεξιός είπε...

Μέχρι πριν λίγες μήνες επειδή η ΝΔ είθελε τους πάντες εναντίον του ΠΑΣΟΚ με γραμμή Μιχελάκη κατέβαινε με τους πάντες στους δρόμους και φλερτάριζε με την αριστερά. Τώρα τα πράγματα αλλάξανε και δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Τι θα γίνει με αυτόν τον Μιχελάκη βάλθηκε να διαλύσει τη ΝΔ. Δεν βαριέσαι υπάρχουν και άλλα κόμματα στην παράταξη. Φτάνει πια αυτός ο αντιαριστερισμός από το φόβο Καρατζαφέρη και Καμμένου.

Ανώνυμος είπε...

οχι οσο εσυ πρασινο σκουλικι

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΩΡΟΙ, ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Μιχελάκηδες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ και μας υπενθυμίζουν ότι στις εκλογές θα πρέπει να πάρουνε τα αρχήδια μας. Ψήφο ακόμη και σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρκεί να γίνει η Βουλή τους μπουρδέλο.