slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θρίλερ... με Μανωλά! Τώρα χαλάει η μεταγραφή!




Ώρα 19.30: Τελικά η Ντνιέπρ αρνείται να σπάσει τα λεφτά της μετεγγραφής του Μανωλά σε 100,000 + 600,000 ευρώ σε ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΑΕΚ.

Η χρυσή τομή για την μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ είχε βρεθεί και ήταν το ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο οι Ουκρανοί θα έδιναν 600,000 ευρώ στην ΑΕΚ , έτσι ώστε ο Θρασύβουλος (στον οποίο ανήκει μέρος των δικαιωμάτων μετεγγραφής του παίκτη) να έπαιρνε το 30% μόνο από το ποσό της μετεγγραφής, δηλαδή από τα 100,000 ευρώ.

Ενώ λοιπόν η διοίκηση της Ντνιέπρ αρχικώς είχε συμφωνήσει, αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και στο τραπέζι πέφτουν νέα δεδομένα.
Το θρίλερ συνεχίζεται με τη μετεγγραφή αυτή τη στιγμή να χαλάει...


Νωρίτερα, άμεση ήταν η αντίδραση του Θρασύβουλου, στη συμφωνία της ΑΕΚ με την Ντνιέπρ (για τη μεταγαρφή του Κώστα Μανωλά), με την οποία η ομάδα της Φυλής θα βάλει στα ταμεία της το 30% από τα. 100.000 ευρώ που παίρνει η Ένωση, ενώ οι δυο πλευρές υπέγραψαν και ιδιωτικό συμφωνητικό για τα υπόλοιπα 600.000.
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Νικόλαος Μανιακούρας μίλησε στον «Sentra fm» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ, θα τηρήσει τη συμφωνία της με τον σύλλογο της Φυλής. Αναλυτικά τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τηρήσει τη συμφωνία της και δεν θα αναγκαστούμε να κινηθούμε νομικά για τη διασφάλιση των συμφερόντων της ΠΑΕ Θρασύβουλος.Το ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΑΕΚ και τον παίκτη πιστεύουμε ότι θα τηρηθεί. Εμείς έχουμε συμφωνήσει να λάβουμε το 30% από τη μεταγραφή. Δεν μπορεί να αποφύγει η ΠΑΕ ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της. Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ καταφέρει το ποσό που θα λάβει με το ιδιωτικό συμφωνητικό να το αποκρύψει, θα το γλιτώσει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και δεν νομίζω ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπει σε τέτοια διαδικασία. Είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν θέλω να διαταράξω τη συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ με τέτοιες ενέργειες νομικές. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».



Πηγή: pamesports.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oi koutovlaxoi pigan na klepsoun ta lefta tou thrasivoulou giftoi