slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση Βρούτση στον Παντελή Οικονόμου


Πυρά κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, εξαπέλυσε ο αρμόδιος  Αναπλητωτής  Τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Το μόνο που κατάφερε, μέσα από ένα παραλήρημα ύβρεων, ήταν να προκαλέσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία, καθώς ισχυρίστηκε ότι "όλα βαίνουν καλώς". Δυστυχώς, για εκείνον, για τον κ. Βενιζέλο και το κόμμα τους, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι συνεχίζουν -μάταια βέβαια- να μας κοροϊδεύουν όλους. Πέρυσι ζήσαμε το "φιάσκο" των αποδείξεων, φέτος ζούμε το "φιάσκο»"της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, που μετατοπίζονται σκόπιμα για μετά τις εκλογές», σημειώνει ο κύριος Βρούτσης, υπενθυμίζοντας ότι τα στοιχεία για τα έσοδα και την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, για πρώτη φορά τα τελευταία δυόμισι χρόνια, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ούτε καν για τον Ιανουάριο.

Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ καλεί μάλιστα τον κ. Οικονόμου, να είναι πιο προσεκτικός όταν επικαλείται τη διευκόλυνση των πολιτών, καθώς οι τελευταίοι έχουν νιώσει για τα καλά στο "πετσί τους" τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και διερωτάται:
• Ποιος φταίει για τους 15 μέχρι σήμερα φορολογικούς νόμους και την κατάρρευση των εσόδων;
• Ποιος φταίει, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η εκτύπωση και η αποστολή των φορολογικών δηλώσεων;
• Ποιος φταίει, που δεν έχει ακόμη ανοίξει η πύλη TAXISNET για την υποδοχή των φορολογικών δηλώσεων;
• Ποιος θα φταίει αν αύριο υπάρξει εκτροχιασμός στον προγραμματισμό των εσόδων και κινδυνεύσει να επιβαρυνθεί ο κόσμος με νέα επαχθή μέτρα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός τι μιλάει εκτός τόπου και χρόνου είναι άσε μας έσωσε φτάνει δεν θέλουμε άλλο

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ρε φίλε. Συνέχεια μας σώζεις μέχρι που μπουχτήσαμε και μας κάνει κακό. Ρίξε βρε την κυβέρνηση αν διαφωνείς. Τι μαλακίες είναι αυτές. παιρνάς τον κόσμο για χαϊβάνια; Εσύ δεν έζησες στη Νάξο ήρθες μόνο σαν πολιτικός και δεν ξέρεις τα Ναξιώτικα μυαλά. Δεν δουλευόμαστε ΡΕ!!!!