slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μειώνεται το επίδομα ανεργίας στα 359 ευρώ

Η μείωση θα ισχύει από τις 12 Μαρτίου
Παρά τις ελπίδες που δημιούργησε χθες ο κ.Κουτρουμάνης και παρά την αντίθετη φημολογία, τελικά πετσοκόβουν και το επίδομα ανεργίας κατά 22%, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ. 
Και υπάρχουν ακόμη γελοίοι στην Ευρώπη, που κατηγορούν ..
τον ελληνικό λαό, για τεμπελιά και φυγοπονία. Όταν οι δικοί τους άνεργοι παίρνουν μέχρι και 1.200 ευρώ το μήνα και ο ελληνικός λαός στον οποίο έχουν επιτεθεί τόσο βάρβαρα, υπομένει μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή του, κάθε μέτρο-ανοσιούργημα, εναντίον της ύπαρξής του. Ποιός λαός στον κόσμο θα άντεχε τέτοια επιδρομή στα εισοδήματα και την περιουσία του, χωρίς ούτε μια σοβαρή διαμαρτυρία, πέραν αυτών που διέλυσαν οι μπαχαλάκηδες συνεργάτες της αστυνομίας;
Το πιό σημαντικό από όλα όμως είναι αυτό και πρέπει να το γράψετε στο χέρι σας, για να το βλέπετε όλη μέρα:
ότι συζητώντας για ανάπτυξη και διαρθρωτικές αλλαγές, πέρασαν εκατοντάδες μέτρα εναντίον του εισοδήματος του απλού εργαζόμενου και κανένα μέτρο υπέρ της ανάπτυξης και καμία διαρθρωτική αλλαγή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια με ποιών τις ψήφους?Πάντως δεν μειώνεται από τις ψήφους ενός κόμματος μόνο?Και βουλευτές της ΝΔ σήκωσαν το χεράκι τους και είπαν ναι σε όλα.

ΕΝΑΣ.......... είπε...

καλα ρε φιλαρακο το μονο που σε νοιαζει ειναι να συνδεεις τα δυο κοματα η το προβλημα που θα εχουν χιλιαδες ανθρωποι??μη μας τρελενεις με τον τοσο κοματικο λογο

Ανώνυμος είπε...

Μα για αυτό το πρόβλημα που θα έχουν χιλιάδες άνθρωποι είναι υπεύθυνα και τα δύο κόμματα πώς να μην το συνδέσω εκτός και δεν θες και αλληθωρίζεις μονόπλευρα.

Ανώνυμος είπε...

Που είστε ρε, δεν είστε συγκυβέρνηση; Μας δουλεύετε ΒΡΕ!!