slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Δεν αναφερόταν στους τέως Δημάρχους για ζητήματα κακοδιαχείρισης", λέει τώρα ο Αργ. Ανεβλαβής

Στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δευτέρας για το ζήτημα της οφειλής που το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αποδίδει στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ο αντιδήμαρχος Αργύρης Ανεβλαβής έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή του για κακοδιαχείρηση λέγοντας ότι όταν αναφερόταν σε ζητήματα κακοδιαχείρισης, δεν αναφερόταν στους πρώην δημάρχους, αλλά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που ενώ είχε τα στοιχεία περίμενε τόσα χρόνια να καταλογίσει το ποσόν".

Σε χθεσινή του παρέμβαση στο Ρ/Σ Μεσόγειος και στην κ. Ρούλα Μπράουν ο τέως Δήμαρχος Νάξου κ. Βασίλης Κόκοτας αναφερόμενος στο πως προέκυψε το πόσο οφειλής προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων είπε χαρακτηριστικά ότι αν κύριος αντιδήμαρχος Αργύρης Ανεβλαβής δημοσιοποίηση την επιστολή που είχε στείλει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα λυνόταν όλες οι απορίες όλων μας.
Μετά από όλα αυτά καλό θα όταν , ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων αν δεν το έχει κάνει να το κάνει αμέσως και να καλέσει την Οικονομική Επιθεώρηση του Υπουργείου Οικονομικών και την....
 όμοια του Υπουργείου Εσωτερικών, που είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια όργανα ελέγχου των δημοσίων διαχειρίσεων, να προβούν σε άμεσο έλεγχο των διαχειριστικών περιόδων του Δήμου και των Κοινοτήτων για τα έτη 1989 έως 2003, στον διαχειριστικό έλεγχο των πρώην Κοινοτήτων Δονούσας, Σχοινούσας, Ηρακλειάς και Κουφονησίων από το 1989 έως το 2010, καθώς και στον έλεγχο των προσωρινών στοιχείων, βάσει των οποίων το ΤΠκΔ παρέδωσε στον πρώην Δήμο Νάξου, το 2000, το ποσό των 1.274.676,67 ευρώ και στον πρώην Δήμο Δρυμαλίας, το 2003, το ποσό των 537.209,55 ευρώ, τα οποία ζητεί σήμερα να του επιστρέψουμε. Και επίσης καλό θα ήταν να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα έγραφα και οι επιστολές επικοινωνίας με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να μάθουμε όλοι την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να μας σερβίρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: