slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Ρόδο για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης, αντιδήμαρχος Απόστολος Ψαρράς και Νίκος Μαράκης.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, που διεξάγεται σήμερα Τρίτη στη Ρόδο συμμετέχουν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, Απ. Ψαρράς και Νίκος Μαράκης.

Ο Δήμαρχος πρόκειται να ενημερώσει το Δ.Σ.της ΠΕΔ για το ζήτημα που έχει προκύψει με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων με την οφειλή που αποδίδει στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ζητώντας προφανώς την στήριξη του οργάνου η οποία θα εκφράζεται με μια απόφαση, όπως και στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για να προχωρήσει το θέμα στη Βουλή και να νομοθετηθεί η παράταση της προθεσμίας που ισχύει για τη διευθέτηση της οφειλής που αποδίδεται στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και βάσει του ισχύοντος νόμου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου ο Δήμαρχος προτίθεται να θέση και όλα τα προβλήματα που συνεχίζουν να έχουν κάποια από τα νησιά των Μικρών ώστε να αναδειχθούν και μέσα από την ΠΕΔ.
Συμφωνά με πληροφορίες μας δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον περιφερειάρχη, Γιάννη Μαχαιρίδη



Δεν υπάρχουν σχόλια: