slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Συγχαρητήρια" στους Συνάξιους από το Δήμαρχο

  Με αφορμή την εξαιρετικά επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα της «Συναξίας» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους και τις ιδέες τους, για να κάνουν τους υπόλοιπους να αισθανθούμε καλύτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

     "Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις αυτές τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο, γιατί έτσι παραδίδουν μαθήματα ανιδιοτέλειας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Εθελοντές με όρεξη και πάθος να προσφέρουν, όπως η ομάδα της «Συναξίας», αποδεικνύουν ότι, ακόμα και σε περιόδους σκληρής λιτότητας και ένδειας, ο λαός μας μπορεί και πρέπει να βρίσκει τρόπους να συμπαρίσταται ο ένας στον άλλο και να ανυψώνει την ηθική μας υπόσταση, ανοίγοντας χαραμάδες φωτός στις σκοτεινιασμένες, από την επικαιρότητα, ψυχές μας.
     Για μια ακόμα φορά, εκφράζω τα συγχαρητήρια μου και τις θερμές μου ευχαριστίες προς τις ομάδες εθελοντών, η δράση των οποίων αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: