slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι μνηστήρες … παραληρούν!


«Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μου δοθεί κάποτε η ευκαιρία να ασκήσω ως υπουργός οικονομικών την οικονομική πολιτική που πιστεύω ως ωφέλιμη για την χώρα»
Η παραπάνω δήλωση θυμίζει την χιουμοριστική ατάκα από τις κωμωδίες του Ελληνικού Κινηματογράφου που έλεγε ...
«Κάνε με Πρωθυπουργό για μια βδομάδα και θα δεις τι θα κάνω».
Όμως φίλες/οι δυστυχώς για εμάς ειπώθηκε πριν λίγες μέρες από τον κ. Βενιζέλο ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες είναι αντιπρόεδρος αλλά και υπουργός οικονομικών της νυν αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης!
Παραλογισμός; Αφέλεια; Ηλιθιότητα; Ποιος άραγε από τους τρεις χαρακτηρισμούς θα μπορούσε να αποδοθεί για τα λεγόμενα αλλά και για τον συγκεκριμένο άνθρωπο;
Προσωπικά δεν του αποδίδω κανέναν από τους παραπάνω αλλά μόνο αυτόν της σκοπιμότητας και της μεθοδευμένης προσπάθειας σύγχυσης του Ελληνικού λαού που ακόμα ανέχεται τον εν λόγω κύριο ο οποίος στην πολύχρονη πολιτική του διαδρομή το μόνο ωφέλιμο που παρήγαγε ήταν οι νόμοι της ασυλίας και της παραγραφής τον πολιτικών συναδελφολαμογιών του που καταλήστεψαν την χώρα μας!
Ο κύριος αυτός έχοντας το χάρισμα του λεκτικού αποπροσανατολισμού (μπορεί να μιλάει ώρες χωρίς να λέει ΤΙΠΟΤΑ) κατά καιρούς δεν διστάζει να αυτοαναιρηθεί χωρίς να έχει την “τσίπα” και το θάρρος να δώσει καμία εξήγηση! (Τον Ιούνιο μας έλεγε ότι είναι ανεπίτρεπτο να εκβιάζεται ο πολίτης μέσω της ΔΕΗ και το φθινόπωρο μας επέβαλε με κυνικό και απειλητικό ύφος το γνωστό χαράτσι.)
Έτσι είναι σίγουρο ότι η παραπάνω δήλωση του έγινε στα πλαίσια της στρατηγικής που ακολουθεί για τον επερχόμενο εσωκομματικό πόλεμο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι την κατάλληλη στιγμή θα προσπαθήσει να αποποιηθεί των ευθυνών του ρίχνοντας όλα τα λάθη και τις παραλήψεις στον κ. Παπανδρέου, όπως έκαναν ήδη οι άλλοι δύο μνηστήρες της προεδρίας οι κ. Χρυσοχοίδης και Λοβέρδος!
Κύριοι υποψήφιοι!... είναι αργά για κροκοδείλια δάκρυα και για σοσιαλιστικές πατριωτικές κορώνες μια και το κόμμα που θέλετε να ηγηθείτε το καταντήσατε “οίκο ανοχής” που μέσα εκπορνεύσατε τα οράματα και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού ο οποίος κατάλαβε πλέον ότι η αξία, ο λόγος και οι πράξεις σας δεν διαφέρουν σε τίποτα από την αξία, το λόγο και τις πράξεις ενός κοινού … Νταβατζή!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: