slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ορισμός των Συντονιστών Κύκλων Πολιτικής Δράσης

Με απόφαση του Γραμματέα της Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκου Καραμαρίτη όριστηκαν οι συντονιστές των κύκλων πολιτικής δράσης  της οργάνωσης.
Συγκεκριμένα:
ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ


·                     ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Συντονιστής:ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ
Γεννήθηκε το 1947. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Αξιωματικός εν αποστρατεία και απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων απο το 1998 έως το 2002. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων από το 1998 έως το 2000. Πρόεδρος Ετεροδημοτών από το 2001 έως το 2004. Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από το 2004 έως το 2007 και Τομεάρχης Γραμματείας Οργανωτικού από το 2009 έως και σήμερα.


·                     ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Συντονιστής: ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1983. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ in Tourism του ιδίου Πανεπιστημίου.Εργάζεται από το έτος 2008 μέχρι και σήμερα ως Διευθυντής Προσωπικού στην εταιρία «Τουριστικό Συγκρότημα Καψής Α.Ε» και ταυτόχρονα ως οικονομικός σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων στη Ρόδο. Είναι αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.


·                     ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Συντονιστής: ΠΙΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1964 στο Μοσχάτο. Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Είναι εργαζόμενος της Δ.Ε.Η. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» από το 2009 - 2010. Είναι μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής).



·                     ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Συντονιστής: ΣΤΕΦΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1967, είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στη Ρόδο. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές. Έχει αξιόλογο ερευνητικό έργο και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων και επιστημονικών άρθρων δημοσιευμένων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και έχει αναπτύξει σημαντική πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.



·                     ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Συντονιστής: ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Γεννήθηκε στη Ρόδο, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.Είναι γιατρός στο Ε.Σ.Υ. με ειδικότητα την Aναισθησιολογία. Εργάσθηκε επί σειρά ετών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας, «ο Άγιος Σάββας», στο Γ.Ν. Ρόδου και στο Ε.Κ.Α.Β. Ρόδου στο τμήμα Αεροδιακομιδών. Πρόσφερε επίσης υπηρεσίες και σε άλλα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου, όπως αυτά της Καλύμνου και της Λέρου καθώς και στα ιατρεία της Κάσου και της Μεγίστης. Δημοτικός Σύμβουλός στο Δήμο Νοτίας Ρόδου την περίοδο 1999-2002. Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών του Γ.Ν. Ρόδου για δύο θητείες και αναπληρωτής Διοικητής στο Κρατικό Θερ. Λέρου. Μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αδελφότης Αίματος». Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: