slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Νικολόπουλος αποδομεί τα πράσινα τρωκτικά

Από συνέντευξη του στο Εν Πάτραις
Κωνσταντίνος Μαρκέτος: Την Δευτέρα στην συγκέντρωση που κάνετε στην Συγγρού; Ποιο θα είναι το ζήτημα;

Ν. Νικολόπουλος: Η κυβέρνηση να αναθεωρήσει και να σταματήσει το συγκεκριμένο μέτρο. Εάν θέλει πραγματικά εργασιακή εφεδρεία ας εφαρμόσει το μέτρο όπως το παρουσίασε ο Αντ. Σαμαράς στην ΔΕΘ. Εμείς πάντως ως Αξιωματική Αντιπολίτευση μαζί με τους εργαζομένους δεν θα της επιτρέψουμε απολύσεις και μάλιστα με κομματικά κριτήρια. Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να γυρίσει την χώρα πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή της πλατείας Κλαυθμώνος.
- Νομίζωι ότι προχωράτε σε δυναμική αντίδραση στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας;
Η απόλυση 30.000 εργαζομένων από τον ευρύτερο και τον στενό Δημόσιο Τομέα μέσω της ΄΄ εργασιακής εφεδρείας΄΄ που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση του μνημονίου και μετά από αλλεπάλληλες νυχτερινές τηλεδιασκέψεις, είναι άδικη και αντικοινωνική.
- Δεν πρέπει να μειωθεί το βάρος της μισθοδοσίας στον Δημόσιο Τομέα;
Βεβαίως και υπάρχουν χίλιοι τρόποι. Την συνολική και παρατεταμένη αδράνεια και αδυναμία της κυβέρνησης να πετύχει έστω και στοιχειωδώς τους δικούς της στόχους, δεν μπορεί όμως να τη φορτώνει και πάλι στους εργαζόμενους.
Αυτή τη φορά μάλιστα όμως πετώντας τους πλέον στο δρόμο ως «περιττό βάρος».

- Θα συγκρουσθείτε μετωπικά απ΄ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σας. Είναι έτσι;
Κατηγορηματικά σας λέω ότι δεν θα μείνει κανείς απροστάτευτος.
Η αντίδραση θα είναι σκληρή γιατί το μέτρο γίνεται ακόμα πιο απεχθές επειδή συμβαίνει και κάτι χειρότερο.
Η ανάλγητη ενέργεια της απόλυσης έχει και καταφανή κομματικό προσανατολισμό με τις αδιαφανείς διαδικασίες επιλογής που θεσπίζει.. Έχουμε πολλές καταγγελίες από όλη τη χώρα, που δυστυχώς, επιβεβαιώνουν τους φόβους για μαζικές κομματικές προγραφές.

- Γιατί το λέτε αυτό; Αφού μεσολαβεί και το ΑΣΕΠ δεν σας αρκεί;
Το ΑΣΕΠ χρησιμοποιείται σαν “φερετζές” μιας και καλείται να κατατάξει σε σειρά προς ευρισκόμενους στο προθάλαμο της απόλυσης, που ήδη έχουν επιλέξει οι διορισμένες -από την κυβέρνηση- πράσινες διοικήσεις. Δεν γνωρίζω, αληθινά, εάν αρνηθεί -τελικά- ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Βέης να παίξει αυτό το βρώμικο ρόλο ή θα φοβηθεί την τύχη των συναδέλφων του της άλλης ανεξάρτητης αρχής ΕΛ.ΣΤΑ.Τ που καρατομήθηκαν;
- Πώς αντικρίζετε εσείς ως «σκιώδης Υπουργός Εργασίας τον «αντίπαλό» σας Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που αντί να προστατεύει τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους γίνεται διώκτης και «δήμιος»;
Θα σας πω ποιες εικόνες έρχονται στο νου του μέσου εργαζόμενου και του μέσου συνταξιούχου όταν βλέπει στις τηλεοράσεις τον πρώην «Ρομπέν των Δασών», να έχει αποδεχθεί ασμένως τον ρόλο του εντολοδόχου της Τρόικας και του εφαρμοστή της μνημονιακής πολιτικής.
Μόλις προχθές θύμιζε ακριβώς έναν ψυχρό εκτελεστή ο συνδικαλιστής Υπουργός Κουτρουμάνης στο ΜEGA, όταν ανήγγειλε τα τραγικά μέτρα μείωσης των συντάξεων και των μισθών, σαν να πρόκειται για πανηγυράκι που θα… το γλεντήσουν όλοι. Ο πρώην πανελίστας του Αυτιά, ο πρώην συνδικαλιστής έγινε ο πιο σκληρά νεοφιλελεύθερος υπουργός της δήθεν σοσιαλιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

- Γιατί η Αξιωματική Αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε έντονα και κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι διόγκωσε τα στοιχεία του ελλείμματος και του χρέους για πολιτικά οφέλη;
Σας θυμίζω ότι στις 2 και 21 Οκτωβρίου 2009 οι ελληνικές αρχές έστειλαν στη Eurostat δύο διαφορετικές δεσμίδες στοιχείων για το έλλειμμα και το χρέος των ετών 2005-2008, 2009. Η πρώτη εστάλη από την κυβέρνηση Καραμανλή και η δεύτερη από την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Στη δεύτερη, το έλλειμμα για το 2008 αναθεωρήθηκε από το 5% του ΑΕΠ στο 7,7% του ΑΕΠ.

- Καλά κ. Νικολόπουλε και οι εταίροι είναι «κουτόφραγκοι» τι έκαναν;
Ακούστε αφού με ρωτάτε. Στις 10 Νοεμβρίου 2009 το Συμβούλιο ECOFIN κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ετοιμάσει έκθεση για τα «ανανεωμένα προβλήματα στα ελληνικά δημοσιονομικά στατιστικά στοιχεία». Στην έκθεσή της [1], με ημερομηνία 8 Ιανουαρίου 2010, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μεταξύ άλλων άλλων αναφέρει: «Αναθεωρήσεις αυτού του μεγέθους υπήρξαν εξαιρετικά σπάνιες σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα, οι πιο πρόσφατες αποτελούν μια εικόνα της έλλειψης ποιότητας των Ελληνικών στατιστικών» και στη συνέχεια τονίζει ότι βρήκε αποδείξεις για «Σοβαρές ανωμαλίες στις ανακοινώσεις Απριλίου και Οκτωβρίου 2009, λανθασμένα στοιχεία και μη σεβασμό των λογιστικών κανόνων και των προθεσμιών των ανακοινώσεων. Ελλιπή συνεργασία μεταξύ των εθνικών υπηρεσιών που ασχολούνται με τη συγκέντρωση των στοιχείων, καθώς και έλλειψη ανεξαρτησίας της ΕΣΥΕ από το υπουργείο Οικονομικών».

- Τελικά ποιος φταίει κ. Νικολόπουλε, για αυτή την ολέθρια κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας;
Προτιμώ να επαναλάβω την μαρτυρία του καθηγητή, Διοικητή της ΑΤΕ. Γιατί αλήθεια ποιος μπορεί να αγνοήσει τη βόμβα που έριξε ο κ. Αδαμάντιος Πεπελάσης, οικονομολόγος και επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, παραδεχόμενος ότι για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ευθύνεται κυρίως ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ!
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παραδέχτηκε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο πολιτικό που να φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ανδρέα Παπανδρέου». Μάλιστα, αναρωτήθηκε : «Είμαι τυφλός στην ευθύνη τη μεγάλη που φέρει ο Ανδρέας Παπανδρέου;», και συνέχισε υποστηρίζοντας με νόημα ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν το πηγάδι το μεγάλο, που πλέον το βλέπουμε πηγάδι χωρίς πάτο για πολλά από τα κακά του τόπου μας».
- Καθημερινά σας συναντούμε στους δρόμους με το ποδήλατο, το μηχανάκι ή τα πόδια.
Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε τον παλμό της κοινωνίας. Μπορείτε να μας δώσετε και τον σφυγμό από την» πόλη των Παπανδρέου»;
Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ακόμη και εδώ στην «βασιλεύουσα» του ΠΑΣΟΚ την Αχαία, νιώθουν εξαπατημένοι. Νιώθουν αδικημένοι για το κόμμα που ψήφισαν, αγάπησαν και υπηρέτησαν το κίνημα με πατριωτικές και κοινωνικές αφετηρίες και αναφορές. Αυτό ψήφισαν.
Το νέο ΠΑΣΟΚ, όμως όπως μου λένε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πίστεψαν. Το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου είναι αυτό που ψηφίζει τώρα σκληρά μέτρα εις βάρος τους για την…δήθεν «σωτηρία» μας.
Κύριε Μαρκέτο, οι πολίτες νιώθουν ότι εξαπατήθηκαν και εγκλωβίστηκαν.
Όπως εγκλωβίστηκαν προ ετών στο Χρηματιστήριο.
Όπως εγκλωβίστηκαν και όσοι πίστεψαν ότι θα αποκτούσαν επιτέλους ένα σπίτι με την γενναιόδωρη και ανεξέλεγκτη στεγαστική πίστη.
Έτσι εγκλωβισμένοι νιώθουν και σήμερα και ζητούν να φύγει αυτή η Κυβέρνηση, να γίνουν εκλογές, να επιστραφεί η εντολή στον λαό. Πρέπει τελικά εκείνος να αποφασίσει ποιος θα γίνει ο δικός του εντολοδόχος και όχι όπως συμβαίνει σήμερα εντολοδόχος της Τρόικας.

- Κύριε Νικολόπουλε, θέλουμε να μας πείτε δύο λόγια για την ερώτηση που καταθέσατε σχετικά με τα « οικογενειακά» ρουσφέτια του Διοικητή του ΟΑΕΔ και φίλου των αδελφών Παπανδρέου;
Αυτή την ώρα που πετάνε στον δρόμο με 10, 20 ή ακόμα και 30 χρόνια προϋπηρεσία οι «πράσινοι μανδαρίνοι» αυτοί σκέφτονται το «τομάρι» τους. Ακόμη και αν αυτοί έχουν περάσει από το Χάρβαρντ. Αυτοί οι «δήθεν», οι χαρτογιακάδες που γελούν με την δυστυχία των «συντρόφων» τους, τα μόνοπου τους νοιάζει είναι να περνάνε αυτοί καλά.

- Γιατί το λέτε αυτό; Μιλήστε καθαρά.
Κατέθεσα χτες ερώτηση γιατί μου το ζητούσαν επίμονα οι καταγγέλλοντες οι πολυμένοι και μάλιστα συμπατριώτες μου που κινούνται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Έτσι συγκέντρωσα στοιχεία και προχώρησα μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου όπου τονίζω :
O κύριος Ηλίας Κικίλιας, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ., φαίνεται ότι σπαταλά περισσότερο χρόνο στο να βρίσκει τρόπους να διορίζει συγγενείς του σε θέσεις του δημοσίου, παρά να σχεδιάζει τρόπους αντιμετώπισης του υπ’ αριθμόν ένα προβλήματος της χώρας, την ανεργία.
Με το ΦΕΚ Γ’ 460/7-6-2010 διορίζεται η κουνιάδα του, η κα Βασιλική Χάραρη, ως Γραμματέας του στον ΟΑΕΔ.
Στην ίδια γραμματεία έχει τοποθετήσει και την κουμπάρα του, κα Άννα Κουτσουράκη.
Επίσης, η κ. Αναστασία Χάραρη, η σύζυγός του, η οποία υπηρετούσε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη θυγατρική του ΟΑΕΔ «Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική Α.Ε. (ΠΑΕΠ Α.Ε.)» με το ΦΕΚ Γ’ 1303/31-12-2010 μετατάχθηκε στον ΟΑΕΔ, σε θέση μόνιμου προσωπικού, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού. Πέντε μήνες μετά, με το ΦΕΚ Γ 297 /2-5-2011.
Η κ. Αναστασία Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο!
Και ερωτώ τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς:
- Μήπως ο Διοικητής του ΟΑΕΔ έχει μετατρέψει τον ΟΑΕΔ σε προσωπικό γραφείο ευρέσεως εργασίας για μέλη της οικογένειάς του;
Αυτό το λέω αφού ο Διοικητής του ΟΑΕΔ φρόντισε να εξασφαλίσει τη σύζυγό του δεδομένου ότι η ΠΑΕΠ Α.Ε. είναι ανάμεσα στους 151 φορείς, οι οποίοι θα βγάλουν το προσωπικό τους σε εργασιακή εφεδρεία -και αναγκαστική απόλυση- και που ως γνωστόν προηγούνται οι εργαζόμενοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για απόλυση.

- Κύριε Νικολόπουλε, σας ακούσαμε στην Σαββατιάτικη αθλητική εκπομπή του Κ. Θωμαίδη όπως και την προηγούμενη Δευτέρα στην εκπομπή «Η ΔΙΚΗ» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και ζητούσατε την δημόσια παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσή γιατί τον εμπλέκουν στα «στημένα» παιχνίδια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι γίνεται με αυτό το ζήτημα;
Στην εκπομπή «η Δίκη στον ΣΚΑΪ», τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένος μεταξύ άλλων σοβαρών θεμάτων που αφορούν στη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, «έσκασε» από το πουθενά η αποκάλυψη πως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, φέρεται μέσα από καταγεγραμμένους διαλόγους στα επίσημα πρακτικά της ΕΠΟ να έχει ανοικτούς λογαριασμού με διαιτητές!
Πιο συγκεκριμένα, το μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, σύμφωνα με πρακτικά παλαιότερου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, το οποίο είχε γίνει μία ημέρα μετά τις συλλήψεις για τα στημένα, ισχυρίζεται πως ο υπουργός, Χρήστος Παπουτσής, είχε ανοικτούς λογαριασμούς με διαιτητές!
Σημειωτέον πως ο κ. Προύντζος εκτός από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος, δηλαδή υπεύθυνος και για τον περσινό τελικό-ΦΙΑΣΚΟ, όπου εκτός του ότι η ομάδα του Ατρομήτου αδικήθηκε παράφορα, αφού έχασε από γκολ στο οποίο ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν τουλάχιστον 2 μέτρα οφσάιντ, ενώ οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου και οι οικογένειες τους δέχθηκαν επίθεση και κτυπήθηκαν από οπαδούς, οι οποίοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, θυμίζοντας διοργάνωση τριτοκοσμικής χώρας!
Ακόμη ο κ. Προύντζος υπήρξε επί σειρά ετών διαιτητής ποδοσφαίρου στην Α’, Γ’ και Δ’ Εθνική, ενώ διετέλεσε και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή της ΕΠΟ. Επιπλέον ο κ. Προύντζος στο βιογραφικό του δηλώνει Υπάλληλος του ΟΣΕ, ενώ στην εκπομπή «η Δίκη του ΣΚΑΙ» στην ημερομηνία που προανέφερε αναφέρθηκε πως μισθοδοτείται και από τον ΟΠΑΠ σε κάποια θέση Συμβούλου!
Αναμφίβολα πρόκειται για ανήσυχο πνεύμα, ωστόσο πρέπει να επισημανθούν τα ακόλουθα:
Το σχετικό πρακτικό του ΔΣ της ΕΠΟ που παρουσιάστηκε από την ως άνω εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη, περιλαμβάνει τους διαλόγους του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου με τον Νίκο Προύντζο.
Οι δύο τους σχολιάζουν όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε και την δικογραφία της Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση των στημένων.
Μάλιστα, ο κ. Προύντζος ισχυρίζεται πως μέσα σε αυτή αναφέρονται 20-30 διαιτητές και όχι μόνο 2-3 τα ονόματα των οποίων κυκλοφορήσαν στις εφημερίδες και αναφέρει πως έγινε εσκεμμένα από κάποιους.
Σε εκείνο σημείο ακριβώς προσθέτει: «Υπήρχαν λογαριασμοί ανοιχτοί και ανεξόφλητοι με τους διαιτητές. Ο κ. Παπουτσής κράταγε πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς».
Κύριε Μαρκέτο, θα πρέπει να σας πω ότι στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο υφυπουργός Πολιτισμού και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γ. Νικητιάδης, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Είναι δυσφημιστικό ό,τι αναφέρεται για τον κ. Παπουτσή. Αν θεωρεί και το κρίνει σκόπιμο θα πρέπει να τοποθετηθεί».
Αλλά παρά την έμμεση αλλά σαφή προτροπή του κ. Νικητιάδη προς τον Χρήστο Παπουτσή να βγει «στον αέρα» για να εξηγηθεί δημοσίως και για να τον βγάλει από την πολύ δύσκολη θέση, τελικώς ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προτίμησε να μην παρέμβει, αφήνοντας τον κ. Νικητιάδη σε εμφανή αμηχανία.
Προφανώς επειδή τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ είναι στοιχεία βαρύνουσας και ειδικής σημασίας μιας και κατηγορείται ο αρμόδιος Υπουργός για την Ασφάλεια της Χώρας και της επιβολής των νόμων, θα πρέπει άμεσα να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, άλλως τα συμπεράσματα και η εντύπωση που θα μείνει στη κοινή γνώμη δυστυχώς θα επιβεβαιώσουν όλους αυτούς που κατά καιρούς χαρακτηρίζονται και ως «Κασσάνδρες» που βλέπουν «το ποτήρι πάντα μισοάδειο»…
Εγώ, πάντως λέω ότι, παραμένω αισιόδοξος και ελπίζω πως «το ποτήρι είναι μισογεμάτο» και περιμένω την αντίδραση και τις λεπτομερείς εξηγήσεις του κ. Χρήστου Παπουτσή.
Δημόσια λοιπόν ερωτώ αλλά και θεσμικά και κάθε αρμόδιο:
  1. Τι σκοπεύει να πράξει ο κ. Χρήστος Παπουτσής, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με όσα ισχυρίσθηκε ο κ. Ν. Προύντζος στο ΔΣ της ΕΠΟ;
  2. Έχει κάποιου είδους ανάμειξη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής με διαιτητές ποδοσφαίρου των επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας μας και αν ναι, τι είδους σχέση υπάρχει;
  3. Τι εννοεί ο κ. Προύντζος πως ο κ. Παπουτσής έχει λογαριασμούς ανοιχτούς και ανεξόφλητους με διαιτητές;
  4. Ο κ. Προύντζος αναρωτιέται πολλές φορές στη Συνεδρίαση πως μόνο 2-3 διαιτητές διώκονται από τη Δικαιοσύνη, ενώ θα έπρεπε να υπήρχαν 15-20. Μήπως ο αρμόδιος εισαγγελέας πρέπει να τον καλέσει να καταθέσει τι γνωρίζει επ’ αυτού;
  5. Εργάζεται ο κ. Προύντζος με κάποιας μορφής σχέσης εργασίας στον ΟΠΑΠ και αν ναι, σε ποια θέση, με τι αποδοχές, με τι σχέση εργασίας και σε ποιον αναφέρεται υπηρεσιακά;
  6. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου λαμβάνει κάποιες αποδοχές και τι ύψους;
  7. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου τι ποσά διαχειρίζεται συμπεριλαμβανομένων και των χορηγιών;
  8. Πόσο κόστισε συνολικά η Διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 2010-2011 και τι έσοδα είχε;
  9. Ως υπάλληλος του ΟΣΕ, ποια θέση κατέχει o κ. Προύντζος, σε ποιο νομό της χώρας και ποιες είναι οι αποδοχές του;
  10. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδος και ταυτόχρονα κατέχοντας θέση στην ΟΠΑΠ ΑΕ (η ΟΠΑΠ ΑΕ ήταν ο Μέγας χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδος), δεν πιστεύουν οι αρμόδιοι Υπουργοί αλλά και οι δικαστικές αρχές πως ο κ. Προύντζος είναι σε θέση με «το αριστερό του χέρι να επιχορηγεί το δεξιό;»
  11. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο στην παραπάνω σχέση και πως θα γίνει η διερεύνηση αυτής έτσι ώστε να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης πρώτα-πρώτα αυτός που κατείχε τις θέσεις αυτές και δεύτερον αυτοί που τον διόρισαν;
  12. Επιτέλους θα δράσουν το ΣΔΟΕ και η Οικονομική Αστυνομία, έτσι ώστε να διερευνηθούν τα «Πόθεν» και τα «ΕΣΧΕΣ» όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΠΟ και ιδίως αυτών που μετείχαν στην Επιτροπή οικονομικών της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας από το 1996 μέχρι σήμερα;
  13. Θα κληθεί να καταθέσει αυτεπαγγέλτως από τον εισαγγελέα ο κ. Προύντζος για τα όσα ανέφερε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ;
  14. Κατόπιν των δηλώσεων του κ. Προύντζου, γεννάται μεγάλο ηθικό και πρακτικό ζήτημα για το κύρος των Υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας μας, καθώς ο θιγόμενος τυγχάνει να είναι ο αρμόδιος Υπουργός για την ΕΛ.ΑΣ, την Ε.Υ.Π και το Λ.Σ. της χώρας μας. Ποια η γνώμη των Αντιπροέδρων της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.κ. Ε. Βενιζέλου και Θ. Πάγκαλου.
http://enpatrais.blogspot.com/2011/09/enpatrais.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: