slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ



        Μέρα με τη μέρα το κυβερνών κόμμα αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο. Η «φιλολαϊκή μάσκα» έπεσε ανεπιστρεπτί. Ο ελληνικός λαός βιώνει μια πρωτοφανή επίθεση στα δικαιώματά του. Κάθε μέρα δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή και νέα δυσβάσταχτα, αντιλαϊκά μέτρα εφαρμόζονται από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Οι ανακολουθίες, τα ψέματα και οι «ακάλυπτες πολιτικές επιταγές» διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταία θύματα αυτής της ανάλγητης πολιτικής οι ταξιτζήδες.
            Άλλα διαβεβαίωνε ο κ. Ρέππας άλλα κάνει ο διάδοχός του ο κ. Ραγκούσης. Χωρίς...
διάλογο, χωρίς να υπολογίσει τις κοινωνικές συνέπειες, χωρίς να λάβει υπόψη ιδιαιτερότητες όπως αυτές της νησιωτικότητας, της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της τουριστικής περιόδου που διανύουμε, βάλλει κατά ενός ακόμη κλάδου που τα περισσότερα στελέχη του είναι καταχρεωμένα από δάνεια και αγωνίζονται νυχθημερόν για το μεροκάματο του πόνου.
            Το ΠΑΣΟΚ κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και ισοπεδώνει τα πάντα. Η οργή των ταξιτζήδων όπως εκφράστηκε σ’ όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά μας ας ληφθεί υπόψη από το ΠΑΣΟΚ της οπισθοδρόμησης και της παρακμής.
            Αν δεν αλλάξουν πολιτική δεν θα βρίσκουν τόπο να κρυφτούν!!!
Χαράλαμπος Κόκκινος
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ        ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαμαρά, μόνο κακό κάνει στο κόμμα αυτός ο Κόκκινος.
Δεν έχεις άλλους;
Με κάτι τέτοιους περιμένεις χαίρι και προκοπή;;;;

Συριανός πολίτης