slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελία Ιάκωβου Μπαρδή, προέδρου Κοινότητας Κορωνίδας για το δρόμο Κορώνου - Σκαδού

Από την 19η Μαρτίου 2011 που έπεσαν οι πέτρινοι όγκοι στο δρόμο Κορώνου – Σκαδού δεν σταμάτησα ούτε μία μέρα να κάνω κάθε απαραίτητη ενέργεια, προκειμένου να ανοίξει και να αποκατασταθεί το τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου αλλά και να είναι ασφαλής η μετακίνηση πάνω σ’ αυτόν για τους διερχόμενους πεζούς και οχήματα.
Απευθύνθηκα με προσωπικές και τηλεφωνικές επαφές στους αρμόδιους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο ΚΤΕΛ Νάξου και όπου αλλού κρίθηκε αναγκαίο.
Περίμενα την ευαισθητοποίησή τους και κυρίως την..... εύρεση και εφαρμογή άμεσων λύσεων.

Δείχνοντας καλή πίστη στα λόγια τους κινδύνεψα να θεωρηθώ από τους συγχωριανούς μου ως αδιάφορος για τα προβλήματα του τόπου μου.

Παρά τις υποσχέσεις που έδωσαν αφείδωλα οι ενέργειες τους δεν έδειξαν την απαραίτητη δράση.

Καταγγέλλω κάθε αρμόδιο φορέα, που έχει καταδικάσει την Κοινότητα Κορωνίδας αλλά και τα υπόλοιπα χωριά της ορεινής Νάξου, για μια ακόμη φορά, στην απομόνωση.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορωνίδας


Ιάκωβος Μπαρδής
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας





Νάξος 9 Μαΐου 2011



Προς: - Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

- Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας

o Γραφείου Νάξου της Περιφέρειας Ν.

Αιγαίου κ. Γρυλλάκη

- Δήμαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη

- Αντιδήμαρχο κ. Μανιό

- Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

κ. Γρατσία

- Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

κ. Αξαόπουλος

- Μ.Μ.Ε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΟΤΙ Η ΚΩΜΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠ. ΣΥΜΦΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΜΙΑΚΙΤΕΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ.