slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα πνευματικά δικαιώματα του Ζαππείου 2

http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2009/10/samaras.jpgΑύριο περιμένω και εγώ με αγωνία το Ζάππειο 2. Ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα όλοι περιμένουν από τον (προς το παρόν) αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μας βγάλει από την εθνική κατάθλιψη, να πει κάτι διαφορετικό, να μας δώσει διέξοδο από το αδιέξοδο που μας οδήγησε η κυβέρνηση του GAP.

Πολλοί αυτές τις μέρες διαρρέουν προτάσεις και ιδέες τους και τις παρουσιάζουν ως μέρος του «Ζάππειο 2». Κάποιοι ακόμα πιο αφελείς θέλοντας να κτίσουν προσωπικές στρατηγικές μεταδίδουν προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτοί συνδιαμόρφωσαν το σύνολο της πρότασης.

Επειδή τυγχάνει να ξέρω καλύτερα από πολλούς τι γίνεται στα γραφεία και στους διαδρόμους της Συγγρού σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει μέσα σε αυτό το χώρο άνθρωπος που να γνωρίζει καλύτερα την οικονομία από τον Αντώνη Σαμαρά. Φυσικά και ο Πρόεδρος συζητά με πάρα πολλούς και ακούει ακόμα περισσότερους.

Η συγκεκριμένη όμως πρόταση είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς μελέτης κάποιων τεχνοκρατών (βλέπε άνθρωποι της αγοράς και οργανισμών αλλά και καθηγητές πανεπιστημίου, εγχώριοι και ευρωπαίοι) και φέρει την τελική προσωπική σφραγίδα του Σαμαρά.

Τέλος η ομιλία συντάσσεται από τον ίδιο με τη συμβολή ενός ιδιαίτερα στενού κύκλου συνεργατών. Όλοι οι υπόλοιποι αυτοδιαφημιζόμενοι οικονομικοί ηγετίσκοι καλό είναι να κάτσουν στα αυγά τους και απλά να χειροκροτήσουν από κάτω τον Πρόεδρό τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι την ώρα της ομιλίας να μην μιλούν δεξιά και αριστερά γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν τα αυγά τους, να λερώσουν τα κουστουμάκια τους και να μείνουν με το λεκέ!

http://logia-starata.blogspot.com/2011/05/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: