slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπακογιάννη: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα

Μπακογιάννη: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα
φωτό αρχείου
Κριτική στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέουκαι τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσηςΑντώνη Σαμαρά, άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, λέγοντας ότι εξακολουθούν να πολιτεύονται σαν να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης στην Ελλάδα.


Πρότεινε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την ανόρθωση της χώρας να συμφωνηθεί μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων, με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου και να ψηφιστεί από 180 βουλευτές, έτσι ώστε να σταλεί μήνυμα ενότητας και ασφάλειας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Για τη Δημοκρατική Συμμαχία είπε ότι είναι έτοιμη να το ψηφίσει υπό την προϋπόθεση πως θα είναι ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που θα επιτρέπει την έξοδο της χώρας από την κρίση και για παράδειγμα θα προβλέπει τη μείωση της φορολογίας κατά 20%, για αυξηθούν τα έσοδα του ελληνικού κράτους, όπως έχει προτείνει τα κόμμα της.

«Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε το λόγο θα έχει ο λαός που θα επιβάλει τη συνεργασία με τη βούληση του», είπε και σε ερώτηση αν οι εκλογές είναι λύση απάντησε: «Στην περίπτωση που το κομματικό σύστημα δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: