slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εγκάρδιες επαφές Ραουζαίου στη Νάξο



Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Επίσκεψη στη Νάξο προκειμένου να έχει συναντήσεις με τα σωματεία του νησιού πραγματοποίησε την Κυριακή ο Πέτρος Ραουζαίος.
Ο Συριανός παράγοντας έχει ξεκινήσει μία σειρά επαφών με τα σωματεία των Κυκλάδων, ξεκινώντας από τη Νάξο, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ ακολούθησε η επίσκεψη του στα γραφεία του Πανναξιακού όπου είχε επαφή με τα μέλη της διοίκησης, όπως και με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μαργαρίτη.

Μετά την υποψηφιότητα του στην ΕΠΣ Κυκλάδων ο κ. Ραουζαίος έκλεισε έναν παραγοντικό κύκλο έξι ετών με πέρασμα από την Άνω Σύρο, τον Αίαντα και τον ΑΟ Σύρου και πλέον απαλλαγμένος από καθήκοντα καιυποχρεώσεις κάνει αυτό που του αρέσει περισσότερο, που δεν είναι άλλο από το να συνδράμει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και τις ομάδες όλων των νησιών.

Κάπως έτσι έγινε πρόσφατα με την πολυσυζητημένη περίπτωση της μεταγραφής του Άγγελου Σταμούλη στον Πάγο, όπου ο νεαρός παράγοντας μπορεί να έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται με την διοίκηση του Πάγου, καθώς η κίνηση του αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την αναγνώριση της αξίας του Άγγελου Σταμούλη και τίποτα άλλο. Στα όσα «κοσμητικά επίθετα» και τα όσα εκτοξεύονται κατά του ίδιου, ο Πέτρος Ραουζαίος απαντά με έργα, αφήνοντας την ιστορία να καταγράφει την πορεία του καθενός στον χώρο.

Επίσκεψη

Επιστρέφουμε όμως στα της επίσκεψης, όπου αρχικά ο κ. Ραουζαίος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη με τον οποίο συζήτησε για λίγο σε κεντρικό καφέ της παραλίας της Νάξου.

Ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου Στέφανος Τσάφος ήταν ο επόμενος που τα είπε με τον κ. Ραουζαίος, ο οποίος ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το σωματείο της Νάξου και υποσχέθηκε, τόσο την δική του αρωγή, όσο και του συνδυασμού του "Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο". Η συνάντηση έκλεισε με τον πρόεδρο να χαρίζει αναμνηστικά στον κ. Ραουζαίο, που θέλησε να ενισχύσει τον σύλλογο με την αγορά καρτών διαρκείας.

Στη συνέχεια η επίσκεψη του στα γραφεία του Νταμπλούχου Πανναξιακού, επιφύλασσε την εγκάρδια υποδοχή των μελών της διοίκησης και η δωρεά της συλλεκτικής μπλούζας, καθώς και η φωτογράφηση με τα δύο φετινά τρόπαια του συλλόγου.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος ήταν ότι στον Πέτρο Ραουζαίο παραχωρήθηκε η καρέκλα του προέδρου, ενώ ο αντιπρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Αγγελής τον κάλεσε ανοιχτά να επισκεφθεί για διακοπές τη Νάξο ως προσωπικός του φιλοξενούμενος. Φυσικά δεν έλειψε η έμπρακτη στήριξη στην ομάδα της Νάξου μέσω της αγοράς καρτών διαρκείας και οικονομικής ενίσχυσης.

Πρόγραμμα

Αν και έγινε προσπάθεια συνάντησης με τα άλλα σωματεία του νησιού (ΠΑΣ Νάξου, Αστέρα Τραγαίας και Αναγέννηση Νάξου) αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω έλλειψης χρόνου. Όμως το ραντεβού στη Νάξο ανανεώθηκε, αφού σύμφωνα με τον νεαρό παράγοντα θα υπάρξουν επαφές με όσα περισσότερα σωματεία των Κυκλάδων γίνεται. Ο ίδιος σε δηλώσεις του σχετικά με την επίσκεψη του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επισκέφθηκα το όμορφο νησί της Νάξου. Πάντα όταν έρχομαι στη Νάξο νιώθω ωραία και οικεία. Υπόσχομαι να έρθω ξανά για να συναντηθώ με τις ομάδες που δεν κατέστη δυνατό. Τα ταξίδια μου σε όλα τα νησιά θα συνεχιστούν αφού θέλω να δω από κοντά όλες τις ομάδες».

Για τις επαφές που είχε ο κ. Ραουζαίος είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον Κ. Μαργαρίτη που αποδέχτηκε την πρόσκληση μου να έχουμε αυτή τη συζήτηση, όπως τον πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Στέφανο Τσάφο, αλλά και τη διοίκηση του Πανναξιακού και ειδικά τον Αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Αγγελή, που μου επιφύλαξαν μία πραγματικά θερμή υποδοχή. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θέλω να πω με την ευκαιρία ότι είμαι εδώ για όλες της ομάδες, μιας και είναι χαρά μου να προσφέρω στο ποδόσφαιρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: