slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το τέλος του Πάνου Καμμένου

 
Στις 21 Ιανουαρίου 2012 ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» διακόπτοντας με αυτόν το τρόπο την πολιτική του διαδρομή με την Νέα Δημοκρατία που τον ανέδειξε.

Στα 3 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τότε, ο Πάνος Καμμένος δηλητηρίασε όσο κανείς την Ελληνική κοινωνία με θεωρίες συνωμοσίας, με κατηγορίες για εθνική προδοσία, με υποτιθέμενες απόπειρες εξαγοράς Βουλευτών και άλλα πολλά. Είχε φορέσει τον μανδύα του «υπερπατριώτη». Αυτός μόνο πονούσε την Ελλάδα, όλοι οι άλλοι ήταν «προδότες» και «δωσίλογοι».

Πως τα έφερε όμως η ζωή, ο Πάνος Καμμένος να γίνει συγκυβερνήτης του τόπου & να αποκαλυφθεί σε λίγους μόλις μήνες σε όλους η πολιτική του υποκρισία. Μαζί με τον Τσίπρα, αφού πρώτα κατέστρεψε την οικονομία, έβαλε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά στο 3ο μνημόνιο που περιλαμβάνει πολλαπλάσια δυσβάσταχτα μέτρα για τον Ελληνικό λαό, τα οποία και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Υπέγραψε για να κρατήσει την καρέκλα του ΥΕΘΑ, αδιαφορώντας για την πολιτική του ασυνέπεια, ξεχνώντας ότι μόλις πριν μερικές εβδομάδες είχε δεσμευθεί πως αν η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ φέρει μνημόνιο, ο ίδιος θα παραιτηθεί και θα αποσυρθεί από την πολιτική.

Σήμερα ανά την Ελλάδα απλοί άνθρωποι, δικοί μας άνθρωποι, παλιοί νεοδημοκράτες, που είχαν πιστέψει δυστυχώς τα μεγάλα λόγια του Πάνου, επιστρέφουν μαζικά στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Τους καλωσορίζουμε.

Η δέσμευση του Πάνου Καμμένου ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική αν φέρει μνημόνιο μπορεί να αθετήθηκε από τον ίδιο, αλλά είναι βέβαιο πως θα την κάνει πράξη ο Ελληνικός λαός.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα υπάρχουν στην επόμενη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: