slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απειλείται με διάλυση η ομάδα των «53» - Στελέχη από τη Θεσσαλονίκη ζητούν την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

 
Να αποχωρήσουν άμεσα από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία μετέχουν αποφάσισαν στελέχη της ομάδας «53» στη Θεσσαλονίκη, μετά την παραίτηση του Τάσου Κορωνάκη από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ-ΜΠΕ, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ και της άμεσης αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού πόλου. Υπήρξε και η μειοψηφική άποψη να αποχωρήσουν μεν από τα κομματικά όργανα, αλλά να παραμείνουν για την ώρα στο κόμμα. Διατυπώθηκε, επίσης, η πρόταση για εκλογική συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη κι εδώ οι απόψεις μοιράστηκαν υπέρ και κατά.

Την Τετάρτη θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Στη διάρκεια της συνάντησης στελέχη και μέλη που πήραν το λόγο άσκησαν σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και επισήμαναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως τον ήξεραν, «έχει τελειώσει».

Πηγή: Απειλείται με διάλυση η ομάδα των «53» - Στελέχη από τη Θεσσαλονίκη ζητούν την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/222742/apeileitai-me-dialysi-i-omada-ton-53-stelehi-apo-ti-thessaloniki-zitoyn-tin-apohorisi#ixzz3jm5xVFk8

Δεν υπάρχουν σχόλια: