slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαϊκή Ενότητα: Καταγγέλλει Τσίπρα ότι υπόσχεται 2.500 προεκλογικές προσλήψεις στην Υγεία

«ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ»
 
Για προεκλογικά πυροτεχνήματα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και το μέγαρο Μαξίμου η Λαϊκή Ενότητα.

Το κόμμα του Π. Λαφαζάνη επιτίθεται με δριμύτητα κατά της «ηγεσίας του Μαξίμου την οποία κατηγορεί ότι καταφεύγει σε πυροτεχνήματα προκειμένου να διασωθεί εκλογικά.

Επικρίνοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις «μνημονιακές επιλογές της γκρεμίζει και τα τελευταία «οχυρά» του κοινωνικού κράτους και οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας» η ΛΑΕ καταγγέλλει την ηγεσία του Μαξίμου που χρησιμοποιεί προεκλογικά πυροτεχνήματα για κρύψει τις μνημονιακές της επιλογές.

«Σήμερα, λίγες μόνο μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών εξπρές, εξήγγειλε 2500 χιλιάδες προσλήψεις στην υγεία. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η ίδια παραδέχεται ότι αυτές δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν το 2015 αφού οι σχετικές πιστώσεις θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2016. Αναγνωρίζει λοιπόν με αυτόν τον τρόπο ότι οι εξαγγελίες της για 4500 προσλήψεις για το 2015, όπως και το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν και αυτές ...περίπατο» υποστηρίζει η Λαϊκή Ενότητα. Τονίζει τέλος ότι «αγωνίζεται μαζί με τους εργαζόμενους στην υγεία και όλο το λαό για ένα Καθολικό, Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση που να ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες».

Πηγή: Λαϊκή Ενότητα: Καταγγέλλει Τσίπρα ότι υπόσχεται 2.500 προεκλογικές προσλήψεις στην Υγεία | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/222897/laiki-enotita-kataggellei-tsipra-oti-yposhetai-2500-proeklogikes-proslipseis-stin-ygeia#ixzz3jrBCURUG

Δεν υπάρχουν σχόλια: