slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προγραμματισμός δράσης της ΟΝΑΣ και κοπή βασιλόπιτας στις 26 Ιανουαρίου με τιμώμενο το Βασ. Φραγκουλόπουλο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 στην Λέσχη του Συλλόγου ΚΟΡΩΝΊΔΑΣ η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΑΣ μετά την συγκρότηση του σε σώμα.....
Το πρώτο μέρος της συνεδρίασης ήταν πανηγυρικό και αντηλλάγησαν ευχές για την νέα χρονιά, κόπηκαν δύο Βασιλόπιτες για τα μέλη του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής που ήταν παρόντα στην συνεδρίαση. Οι Βασιλόπιτες είχαν κατασκευαστεί από γυναίκες μέλη του ΔΣ ή από συλλόγους μελών του ΔΣ τις οποίες και ευχαριστούμε για την προσφορά τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΚΟΡΩΝΊΔΑΣ είχε προετοιμάσει κατάλληλα, μέρος της αίθουσας προσέφερε ρακί και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα αλλά πάνω από όλα μας υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ευγένεια.
ΤΟ ΔΣ της ΟΝΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία και εύχεται στο Σύλλογο και στον νέο συμβούλιο του ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ. Το δεύτερο μέρος της συνεδρίασης είχε αντικείμενο τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφάσισαν τα εξής:
Η διοργάνωση εκδήλωσης κοπής Βασιλόπιτας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμο Γαλατσίου «ΚΑΜΊΝΙ» Καψάλη 14 Γαλάτσι, κατά την διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί ο συμπατριώτης μας ΒΑΣΊΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΌΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά του στην ΟΝΑΣ.
Η σύγκληση κοινής σύσκεψης Σωματείου Σμυριδεργατών ΟΝΑΣ και Συλλόγων για ενημέρωση, συζήτηση, και διαμόρφωση πλαισίου δράσης για αντιμετώπιση των προβλημάτων των Σμυριδεργατών, ώστε να αποτραπούν επώδυνες αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε δυσάρεστα και τετελεσμένα γεγονότα για τους Σμυριδεργάτες και στην ερήμωση των πολυβασανισμένων χωριών της ορεινής Νάξου.
Η πραγματοποίηση διερευνητικής σύσκεψης στην Λέσχη Κυνιδαριωτών τηνΤρίτη 11 Φεβρουαρίου προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες για την οργάνωση μεγάλης μουσικοχορολογικής βραδιάς στην Αθήνα εντός του 2014. Στην σύσκεψη θα κληθούν οι Πρόεδροι των Συλλόγων της Ναξιακής παροικίας της Αθήνας και όλοι οι Νάξιοι Καλλιτέχνες-Μουσικοί-Τραγουδιστές.
Η επισκευή και η οργάνωση του Γραφείου της ΟΝΑΣ.
Ο ορισμός αναπληρωτή ταμία και η εξουσιοδότηση του ταμία και του Αναπληρωτή για την διεξαγωγή συναλλαγών στις τράπεζες.
Η εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Γραμματεία για την λήψη εκτελεστικών αποφάσεων και εκτέλεση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Νίκος Βερνίκος Μάρκος Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: