slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρε υποκριτές ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ -έτσι θα μας ελευθερώσετε - την ώρα που καταγγέλλετε άλλους για εργασιακό μεσαίωνα. ΕΣΕΙΣ αφήνετε από τον Οκτώβριο απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ραδιοφωνικό σταθμό


Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»

Αγνοεί τις συμβάσεις και αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους «Στο Κόκκινο» ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που καταγγέλλει άλλους για εργασιακό μεσαίωνα.
Απλήρωτοι από τον Οκτώβριο παραμένουν οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο 105.5» και σε αντίθεση με το μπάχαλο που θα προκαλούσαν οι συνδικαλιστές της Κουμουνδούρου αν η δίμηνη καθυστέρηση αφορούσε κάποιον άλλον ....
εργοδότη, η ηγεσία του κόμματος παραμένει ασυγκίνητη! Εκπληρώνοντας μονάχα την τυπική υποχρέωση -για λόγους Νομοθεσίας- να καταβάλει το δώρο των Χριστουγέννων, κατά τα άλλα μοιράζει ανέξοδες υποσχέσεις, ρίχνοντας την ευθύνη στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα που δεν έχει αποδεσμεύσει ακόμη τις επιχορηγήσεις των κομμάτων και μοιραία δεν μπορούν να εξοφλήσουν τους μισθούς των εργαζομένων!
Δεν φθάνει όμως το πινγκ πονγκ των ευθυνών που επιδίδεται, τόσο η διεύθυνση του σταθμού όσο και η Κουμουνδούρου, οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αδιαφορία τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αναλγησίας. Εργαζόμενοι με παιδιά που αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο λογιστήριο Χριστουγεννιάτικα, προκειμένου να ζητήσουν έναντι των οφειλομένων τους βοήθεια της τάξης των 200 και 300 ευρώ έφαγαν πόρτα!
Είναι οι ίδιοι που υπόσχονται ότι αν κυβερνήσουν θα διορθώσουν τις αδικίες, θα αποκαταστήσουν τους μισθούς και τα μεροκάματα και θα επαναφέρουν τις συλλογικές συμβάσεις. Μόνο που όλα αυτά θα ισχύουν για τους άλλους εργοδότες, όχι τους δικούς τους! Για αυτό και κανένας εργαζόμενος στο ραδιόφωνο του κόμματος δεν παίρνει τα χρήματα που ορίζει η σύμβαση, αλλά μισθούς πείνας σαν κι αυτούς που παλεύουν να καταργήσουν στις… γαλέρες που καταγγέλλουν!


πηγή: www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: