slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το μνημονικό Σκανδαλίιδη θέλουν για περιφερειάρχη οι Τσιπροκαμενοι


O Skandalidis “paizei” gera gia perifereiarxis

Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου. Έγινε και δημοσκόπηση Στους παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη δεν ήταν έκπληξη τα όσα περί «υφαρπαγής ψήφου» («Σήμερα παίρνετε την ψήφο μου με υφαρπαγή. Δεν σας ανήκει. Αλλά αναγκάζομαι να σας τη δώσω. Δεν είναι λευκή επιταγή, ούτε προδικάζει την αυριανή ημέρα»), είπε το περασμένο Σάββατο στη Βουλή ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Εδώ και αρκετό καιρό στους διαδρόμους του κεντρικού κτιρίου του ΠΑΣΟΚ ψιθυρίζεται ότι «ο ...Κώστας συζητά με το ΣΥΡΙΖΑ». Και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Κώστας είναι πιθανόν να επιστρέψει στις ρίζες του (έχει γεννηθεί και έχει ζήσει στην Κω) και να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως αναφέρει η aftodioikisi.gr, το γεγονός επιβεβαιώνει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από εταιρεία φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα του Κ. Σκανδαλίδη να φιγουράρει στην κορυφή των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: