slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ στα χνάρια του... Σημίτη

Ο ΛΑΓΟΣ
Μια ιστορική αφήγηση του Γιώργου Παπαχρήστου στα σημερινά "Νέα", συνδέει τις διαδρομές του Πάνου Καμμένου και του Κώστα Σημίτη, κατά έναν…
περίεργο τρόπο.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη αφηγείται όσα συνέβησαν χθες στο εσωκομματικό παρασκήνιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και τους Κώστα Μαρκόπουλο, Χρήστο Ζώη και Γιάννη Μανώλη να τον αμφισβητούν ευθέως, και ανακαλεί στη μνήμη ένα σκηνικό που είχε εκτυλιχθεί στο ΠΑΣΟΚ την εποχή του Κώστα Σημίτη.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος λοιπόν, σε μια συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ το 2001, ο Κώστας Σημίτης εκνευρισμένος από την κριτική και την υπονόμευση που δεχόταν, σηκώθηκε να φύγει, δηλώνοντας ότι θα παραιτηθεί, για να τον προλάβει… στην πόρτα ο Κώστας Λαλιώτης.

Χθες, ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε επίσης και έφυγε, με τους αμφισβητίες του να τον κυνηγούν στους διαδρόμους και να τον καλούν να επιστρέψει. Σήμερα, ο Γιάννης Μανώλης τον αποκάλεσε "λαγό", στην "Πρώτη Γραμμή" της τηλεόρασης του "ΣΚΑΪ".

http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: