slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρόμπα έκανε τον Καμμένο ο Μανώλης: Το non paper το έδωσε ο Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!

[Το λέγαμε τότε και τα παπαγαλάκια του Καμμένου μας έλεγαν ψεύτες... τώρα τι έχουν να πούνε για τον "αρχηγό τους" που τους παραμύθιαζε και πίσω τους συζητούσε την ένταξή του στην "Κυβέρνηση του μνημονίου"... Προφανώς δεν θα πούνε και πάλι τίποτα όπως δεν λένε από χθες που το κόμμα τους έγινε μύλος.... Αστείοι υπάλληλοι που βάζουν μόνο τις μισές αλήθειες (κάνουν και αποκαλύψεις τρομάρα τους) και σας πασάρουν ότι τους βολεύει...σαν τον Καμμένο που ότι ώρα του πει η ΝΔ "έλα πίσω και θα σου καθαρίσω τις αγωγές των 20 εκ που έχεις στην πλάτη σου" θα επιστρέψει τρέχοντας...]

Σε αποκαλύψεις περνάει ο Γιάννης Μανώλης για τον Πάνο Καμμένο και το περιβόητο non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο τώρα ισχυρίζεται ότι υπήρξε


Για την ένταση στους Ανεξάρτητους Έλληνες μίλησε ο Γιάννης Μανώλης. Ο κ. Μανώλης αποκάλεσε "λαγό" τον κ. Καμμένο, ενώ για το θέμα με το non paper είπε: «Το non paper υπήρχε. Ο Καμμένος ήθελε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και πήγε να βγάλει ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ιδρυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι «μας έλεγε "δεν θέλουμε να γίνουμε ακόμα μεγάλο κόμμα. Ας αφήσουμε την καυτή πατάτα"».

Για τη θέση του στο κόμμα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Είπα στα στελέχη "παραιτούμαι". Δεν θα παραιτηθώ στον Πάνο Καμμένο».

Για ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία: «Δεν έφυγα για να γυρίσω». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: