slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σε ελεύθερη πτώση;

ΛΑΚΗ, ΟΙ  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 


[Χθες τον είδα για καν μισάωρο (παραπάνω δεν αντέχεται) και μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος δεν χειροκρότησε σε κανένα από τα πολιτικά σχόλια που έκανε... Λάκη, μας καταλάβανε...]

Τεράστια πτώση σε σχέση με το παρελθόν παρουσιάζει το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου. Η εκπομπή που όταν ξεκίνησε καθήλωνε όλη την Ελλάδα, έχει χάσει την φρεσκάδα της και τα νούμερα της είναι σε ελεύθερη πτώση, για την οποία βέβαια υπάρχει ερμηνεία.

Η ελληνική κοινωνία τα τελευταία 3 χρόνια ζει έναν βαθύ μετασχηματισμό. Ό, τι ξέραμε αλλάζει άρδην και μαζί με την οικονομική κρίση αλλάζει και η νοοτροπία μας. Τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε η εκπομπή , κρίση δεν υπήρχε και όλα κυλούσαν ομαλά, αφού ο Λάκης διασκέδαζε τον κόσμο , που περνούσε καλά και αναδείκνυε το ομολογουμένως πλούσιο ταλέντο του.Με την έναρξη της μεγάλης οικονομικής περιπέτειας της Ελλάδας , τα πάθη ήταν σε τέτοιο βαθμό , που ο "κοσμάκης" μπροστά στην παραζάλη, έβρισκε εύκολο καταφύγιο στον λαικισμό του Λαζόπουλου. Λαικισμός που ήταν πάντα εκ του ασφαλούς.

Πλέον με την Ελλάδα να βαδίζει στην 4η χρονιά μέσα στην κρίση και τα πάθη να έχουν σαφώς ηρεμήσει, ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και πως ο Λάκης κάνει μια εκπομπή που απλά προπαγανδίζει τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα. Θέσεις οι οποίες χαιδεύουν αυτιά, δεν βοηθάνε να σκέφτεται κάποιος, αλλά απευθύνονται στο θυμικό, ενός λαού που έχασε απότομα τη γη κάτω από τα πόδια του και πρέπει να αναθεωρήσει τώρα όλη την -ψεύτικη- κοσμοθεωρία του. Ο Λαζόπουλος εμπρός σε αυτό το φαινόμενο και την αληθινά δύσκολη θέση των Ελλήνων , απλά συνεχίζει να προβάλει καθεστωτικές νοοτροπίες. Δεν πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν κάνει σάτιρα, αλλά πολιτική.

Αυτά τα αντιλήφθηκε πλέον ο κόσμος και για αυτό γυρνάει την πλάτη στο Τσαντίρι.

Είναι αυτό είχε πει και ο Αβραάμ Λίνκον: "Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για πάντα"

parapolitika.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 11/21/2012 11:24:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: