slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Αντ. Χατζηιωάννου με φορείς της Σύρου, Πάρου και Νάξου

πασοκοσύναξη 
 Σε Νάξο, Πάρο και Σύρο περιόδευσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αντώνης Χατζηιωάννου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γιάννη Πουλή.  Στην Νάξο ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε  στην διημερίδα με.....
θέμα «Σύγχρονη Γεωργία – Κτηνοτροφία ως μοχλοί ανάπτυξης του τόπου μας», όπου και ήταν ένας από τους ομιλητές. Η διημερίδα διοργανώθηκε από τον Δήμο Νάξου,  την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και την Ομοσπονδία Ναξιώτικων Συλλόγων. Στη διημερίδα παρουσιάστηκαν αξιόλογες εισηγήσεις και στοιχεία, που συνθέτουν την πλήρη εικόνα της παρούσας κατάστασης στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στη Νάξο.
Ακολούθησαν συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη με τον Δήμαρχο Νάξου Μανώλη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρη Καπούνη, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Γκούφα και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Θεόφιλου Λάζαρου.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Νάξο, ο Αντιπεριφερειάρχης, επισκέφθηκε επίσης τις εγκαταστάσεις τις ΕΑΣ Νάξου και τις υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νησιού όπου και είχε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Πάρου Νίκο Τσιγώνια, παρουσία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Παντελή Τζανακόπουλου και του περιφερειακού συμβούλου Κώστα Μπίζα. Ακολούθησε επίσκεψη στο σφαγείο του νησιού, αλλά και στις εγκαταστάσεις του τυροκομείου, οινοποιείου και επεξεργασίας λυμάτων που διατηρεί ο συνεταιρισμός.

Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Σύρο, ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φοίνικα Φραγκίσκο Ρούσσο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη.
Τόσο σε Σύρο όσο και σε Πάρο, υπήρξε συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, σε θέματα που άπτονται του πρωτογενή τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: