slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Ρουφιανομάγαζα στο ΣΔΟΕ"

Χοντρές καταγγελίες κατά παραμάγαζων που λειτουργούν μέσα στο ΣΔΟΕ έκανε πριν από λίγο από τη Βουλή η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη.

Η κα Βούλτεψη είπε ότι όλες οι διαρροές εις βάρος πολιτικών γίνονται μέσα από το ΣΔΟΕ, ενώ άδειασε και τον...
κ.Στουρνάρα λέγοντας ότι ο Υπουργός Οικονομικών καλό θα ήταν να σταματήσει να μιλάει για λίστες γιατί δεν τις ξέρει τις λίστες. "Το ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία. Να σταματήσουν τα ρουφιανομάγαζα και τα εξωθεσμικά κέντρα που λειτουργούν στο ΣΔΟΕ, και το Σώμα να κάνει τη δουλειά του" είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε δε, εκτενώς και στην υπόθεση με τις καταγγελίες κατά ο Β.Μεϊμαράκη λέγοντας πως ως δημοσιογράφος έχει πληροφορίες και όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα: "Η υπόθεση που εμπλέκει τον πρόεδρο της Βουλής - και σας το λέω εγώ που ξέρετε ότι έχω πληροφορίες - είναι μια υπόθεση φορολογικής παράβασης 2,5 εκ ευρώ. Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα έκανα αγορές που δεν συμβαδίζουν με τα εισοδήματα τους για να τους πιάσει το ΣΔΟΕ; Έχετε στοιχεία κύριοι; Βγάλτε τα. Αλλά εγώ σας λέω ότι δεν έχουν στοιχεία".

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: