slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα

 
Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο! Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ; Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

"Αγαπητή Τρόικα,
Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.
Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς. Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.
Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.
Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.
Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR. Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.
Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.

Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.
Φιλούδια"
Αλ. Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: