slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανικός Καμμένου: Ακυρώνει το Ζάππειο και κατεβαίνει στη Νάξο για περίπατο με τον .........

επίσημη δικαιολογία για το πρωτοφανές γεγονός για αρχηγό κόμματος, ότι προτιμάει να κάνει περιοδεία και να είναι με τον κόσμο, είναι μόνο για τους Α.Ε. Κατά τ' άλλα αυτή τη στιγμή και εδώ και 2 ώρες δίνει συνέντευξη στον κολλητό του τον Χατζηνικολάου όπου λέει ότι θέλει... Σήμερα δεν προτίμησε τον περίπατο ανάμεσα στον κόσμο;... Φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι ο πραγματικός λόγος είναι πως αυτά που λέει ο Καμμένος μπάζουν από παντού και δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε δημοσιογράφους που δεν τον ...........
ειδικά μερικές μέρες πριν τις εκλογές]

Δεν θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακαναλική ακυρώνεται διότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκινάει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει πιο σημαντική την άμεση επαφή με τους πολίτες και όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος ο "Πάνος Καμμένος, με το λεωφορείο του κινήματος θα περιοδεύσει από την Τετάρτη το πρωί 2 Μαΐου σε Λαμία, Τρίκαλα, Στυλίδα, Λάρισα και Σέρρες για να καταλήξει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη όπου και θα κάνει στις 19.00 την πρώτη του μεγάλη ανοικτή προεκλογική ομιλία στο λιμάνι της πόλης.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κάνει τη δεύτερη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης και την Παρασκευή το βράδυ στις 19.00 στον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, την κεντρική ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας".

Την ίδια στιγμή πάντως, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος, ακύρωσε τη διακαναλική, γιατί θεωρεί ότι το κόμμα του ενισχύεται όταν δέχεται επιθέσεις, κυρίως από τη ΝΔ, ενώ αποδυναμώνεται όταν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και να είναι αυτός ο επιτιθέμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: