slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία στην Κρήτη του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου


Οι Οικολόγοι Πράσινοι στη Βουλή.
Βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων από την Κρήτη στη Βουλή
Ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε διάφορες περιοχές της χώρας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην συνέντευξή τύπου που έδωσε κάλεσε τους πολίτες, “την Κυριακή 6 Μαΐου να στείλουν και στην...
ελληνική Βουλή τους Οικολόγους Πράσινους, μετά το Ευρωκοινοβούλιο και τα Περιφερειακό Συμβούλια. Αλλά και με την ψήφο τους να στείλουν στην Βουλή με τους Οικολόγου Πράσινους έναν βουλευτή, άνδρα ή γυναίκα, από την Κρήτη. Η οργή να μετατραπεί σε συνειδητή δέσμευση για αλλαγές. Οι πολίτες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τόσο τις πολιτικές όσο και τους πολιτικούς συχετισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Μην κάνουν όμως το λάθος να ψηφίσουν για διώξουν τους “κλέφτες” και να μπουν στη θέση τους οι “μαχαιροβγάλτες”.
Ο Νίκος Χρυσόγελος τόνισε: “Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που οι πολίτες όχι μόνο δεν μπορούν να προγραμματίσουν τη ζωή τους, αλλά δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο, ενώ στο βάθος του τούνελ δεν φαίνεται καμιά ελπίδα από τις θυσίες που επιβάλλουν τα αποτυχημένα μέτρα που λαμβάνονται. Καλούμε, λοιπόν, τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις 6 Μαίου. Να μην αφήσουν λίγους να αποφασίσουν για την τύχη των πολλών. Να πάνε να ψηφίσουν, όμως, όχι μόνο για το τι έγινε στο παρελθόν, για να τιμωρήσουν εκείνα τα κόμματα και εκείνους τους πολιτικούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία. Αλλά να πάνε να ψηφίσουν και για το πώς θέλουν να διαμορφωθεί η ζωή τους αύριο, την επόμενη μέρα των εκλογών.
Όποια κι αν είναι η αριθμητική μας δύναμη στην Βουλή, οι Οικολόγοι Πράσινοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για λύσεις στα μεγάλα προβλήματα. Αγωνιζόμαστε ήδη μαζί με τους υπόλοιπους ευρωπαίους πράσινους και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (δείτε: www.chrysogelos.gr) για έκφραση της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς την Ελλάδα με τρόπο που να δίνει επαρκή χρόνο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, αλλά και για πολιτική βούληση κι εργαλεία χρηματοδότησης των αναγκαίων αλλαγών και παρεμβάσεων στην οικονομία, στην οργάνωση της διοίκησης, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη των κοινωνικών υποδομών που θα περιόριζαν τις επιπτώσεις από ισορροπημένα, κοινωνικά δίκαια περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του ελλείμματος και του χρέους. Ένα από τα αυτά τα εργαλεία, θα μπορούσαν να είναι τα ευρω-ομόλογα, όπως συμφώνησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την υπερψήφιση τον Μάρτη του 2010 της έκθεσης του πράσινου ευρωβουλευτή Σβεν Γκίγκολντ.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι δουλεύουμε ήδη σε ευρωπαϊκό και σε περιφερειακό επίπεδο – ακόμα και σήμερα που δεν είμαστε στην Ελληνική Βουλή - για να διαμορφωθούν και να προωθηθούν αλλαγές που απαιτούνται στην οικονομία και στην οργάνωση της διοίκησης, στις πολιτικές κοινωνικής συνοχής κι απασχόλησης, στην αναγέννηση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, στην προστασία του περιβάλλοντος, των θαλασσών και των ακτών. 
Έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε την ψήφο των πολιτών, όπου έχουμε εκλεγεί. Το να είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι (και) στην Ελληνική Βουλή δεν θα είναι απλώς άλλο ένα κόμμα στη Βουλή, αλλά ένα κόμμα με διαφορετική πολιτική κουλτούρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Είναι απόλυτα εφικτό να μπει στη Βουλή με τους Οικολόγους Πράσινους και ένας βουλευτής, άνδρας ή γυναίκας, από την Κρήτη, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχτεί ο ρόλος που τα νησιά μας μπορεί να παίξουν στην αναγέννηση της χώρας και της κοινωνίας. Τα νησιά μας μπορούν να γίνουν ξανά κέντρο της οικολογικής, οικονομικής, πολιτισμικής, δημοκρατικής, πολιτικής και περιβαλλοντικής αναγέννησης της χώρας, να αποτελέσουν το παράδειγμα για τις λύσεις που μπορεί να οδηγήσουν στη διέξοδο από την κρίση.
Σήμερα απουσιάζει η συζήτηση για τα ουσιαστικά θέματα, για τις θέσεις των κομμάτων για το πως θα λύσουν τα προβλήματα. Η εμμονή σε πολιτικές λιτότητας και περιοριστικές πολιτικές δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση. Αλλά και η πολιτική που λέει όχι σε όλα χωρίς να προτείνει εναλλακτικές λύσεις είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Εμείς προτείνουμε, όποια κι αν είναι η σύνθεση της Βουλής και της επόμενης κυβέρνησης,  οι θεσμικοί φορείς και η κοινωνία των πολιτών, ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, να αναλάβουν πρωτοβουλία για να διαμορφωθεί σε ΚΑΘΕ Περιφέρεια ένα Στρατηγικό Σχέδιο  Βιωσιμότητας, Κοινωνικής Συνοχής, Σύγκλισης και Απασχόλησης 2012-2020. Έτσι, μέσα από ένα διάλογο του νέου Κοινοβουλίου, των Περιφερειακών Συμβουλίων και των κυριότερων κι αντιπροσωπευτικών φορέων μπορεί να διαμορφωθεί ένα συνολικό εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα πετύχει ταυτοχρόνως τη στροφή της οικονομίας προς πράσινη κατεύθυνση, τη βιωσιμότητα (αειφορία) και την κοινωνική συνοχή, τη βελτίωση των δημοσιονομικών, τη δημιουργία σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας. 
Έχουμε ισχυρούς συμμάχους στην Ευρώπη, είμαστε στην ίδια οικογένεια με τους Πράσινους. Εργαζόμαστε μαζί με τους υπόλοιπους πράσινους ευρωβουλευτές αποτελεσματικά, με όραμα αλλά και με ρεαλισμό για λύσεις στα προβλήματα και της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η ομάδα των Πρασίνων είναι η μόνη που στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, προτείνοντας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, όχι τιμωρία, λιτότητα και εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας.  
Δεν είμαστε, λοιπόν, μόνοι. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Αλλά για να γίνουν πράξη χρειάζεται να έρθουν στο προσκήνιο νέες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, δημιουργικές, με προτάσεις, όραμα, δέσμευση για το δημόσιο συμφέρον.
Στείλτε τους Οικολόγους Πράσινους (και) στην Ελληνική Βουλή, όπως στο Ευρωκοινοβούλιο και στα Περιφερειακά Συμβούλια, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί, μαζί με σας, για διέξοδο από την κρίση.
Στείλτε, όμως, στη Βουλή εκπροσώπους των Οικολόγων Πράσινων και από την Κρήτη. Θα κάνουν τη διαφορά!
Μήνυμα από τα Χανιά  του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου
Οι Οικολόγοι Πράσινοι στη Βουλή.
Οικολόγος Πράσινος βουλευτής από την Κρήτη
Ένας τουλάχιστον από τους 8 - 10 βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων (άντρας ή γυναίκα) στη νέα Βουλή, να είναι από την Κρήτη, κάλεσε τους κρητικούς και τις κρητικές ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, από τα Χανιά όπου βρέθηκε, μετά το Ηράκλειο, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Απριλίου, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ο στόχος είναι απόλυτα εφικτός αν οι κρητικοί στηρίξουν και στην κάλπη με υψηλά ποσοστά τους Οικολόγους Πράσινους που αγωνίζονται μαζί με την κοινωνία και τους ενεργούς πολίτες για το δημόσιο συμφέρον.
Έχουμε αποδείξει ότι όπου έχουμε εκλεγεί, στο Ευρωκοινοβούλιο, στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια, δεν χάνουμε το μυαλό, το ήθος και τις αξίες μας. Δεν βάζουμε πάνω από όλα το προσωπικό ή ιδιοτελές συμφέρον, αντιθέτως, επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για το δημόσιο συμφέρον, για το συμφέρον του 99% των πολιτών, όχι του 1%. Δεν υποκύπτουμε στις σειρήνες της διαφθοράς και των ιδιαίτερων προνομίων. Εκπροσωπούμε μια πολιτική των πολιτών, που δίνει συνεκτικές, δημοκρατικές, λογικές λύσεις στα προβλήματα. Δεν εκμεταλλευόμαστε τα προβλήματα για απόκτηση εκλογικής ή άλλης επιρροής. Δεν προβάλλουμε επικίνδυνες για την πραγματική δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή λαϊκίστικες κι ανεδαφικές θέσεις. Συνεργαζόμαστε μαζί με τους φορείς και την κοινωνία των πολιτών για άμεσες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα αλλά και για βαθιές μεταρρυθμίσεις αναγκαίες για την επιβίωση των πολιτών και της κοινωνίας μακροχρόνια.
Είμαστε κι εμείς οργισμένοι για όσα συνέβησαν κι οδήγησαν σε αυτή την βαθιά κρίση. Είμαστε όμως κι αποφασισμένοι να βοηθήσουμε για να βγει η χώρα από την κρίση, να στηριχθούν όσοι/ες χάνουν τη δουλειά τους, όσοι/ες δεν μπορούν να επιβιώσουν με τόσο χαμηλούς μισθούς και συνταξεις. Δεν καλλιεργούμε τον φόβο και τη βία, επιδιώκουμε περισσότερη κι ουσιαστική δημοκρατία, ευρωπαϊκές λύσεις για να οικοδομήσουμε το κοινό μας σπίτι. Επιζητούμε και κάνουμε καθημερινή πράξη, ως στοιχείο μιας νέας πολιτικής κουλτούρας, την διαβούλευση, τον διάλογο, την σύνθεση απόψεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιδιώκουμε να επιστραφούν στο δημόσιο ταμείο όσα έκλεψαν κάποιοι, να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά η διαφθορά, να εξυγιανθεί το πολιτικό σύστημα και να πάνε στα σπίτια τους τα κόμματα και οι πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα στην δημοσιονομική, οικονομική, κοινωνική, αξιακή, περιβαλλοντική και πολιτιική χρεοκοπία.
Χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά στην οικονομία, στην κοινωνική οργάνωση, στις αξίες και προτεραιότητές μας, αλλά παράλληλα πρέπει να αλλάξουμε τις πολιτικές και τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οι πολίτες έχουν τη δύναμη να προωθηθούν τις αναγκαίες αλλαγές όποια κι αν είναι η σύνθεση της νέας Βουλής και της νέας κυβέρνησης. Χρειάζεται, όμως, αφενός να πάνε να ψηφίσουν με γνώμονα όχι μόνο το τι έγινε στο παρελθόν, αλλά και το πώς θέλουν να διαμορφωθεί η ζωή τους αύριο, την επόμενη μέρα των εκλογών  κι αφετέρου να συμμετάσχουν αποφασιστικά σε ένα δημοκρατικό κίνημα διαμόρφωσης, με πρωτοβουλία της κοινωνίας και των αυτοδιοικητικών θεσμών, σε ΚΑΘΕ Περιφέρεια, ενός Στρατηγικού Σχεδίου  Βιωσιμότητας, Κοινωνικής Συνοχής, Σύγκλισης και Απασχόλησης 2012-2020. Έτσι, μέσα από ένα διάλογο του νέου Κοινοβουλίου, των περιφερειακών Συμβουλίων και των κυριότερων κι αντιπροσωπευτικών φορέων μπορεί να διαμορφωθεί ένα συνολικό εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα πετύχει ταυτοχρόνως τη στροφή της οικονομίας προς πράσινη κατεύθυνση, τη βιωσιμότητα (αειφορία) και την κοινωνική συνοχή, τη βελτίωση των δημοσιονομικών, τη δημιουργία σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας.
Όποια κι αν είναι η αριθμητική μας δύναμη στη Βουλή, οι Οικολόγοι Πράσινοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για λύσεις στα μεγάλα προβλήματα. Αγωνιζόμαστε ήδη μαζί με τους υπόλοιπους ευρωπαίους πράσινους και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (δείτε: www.chrysogelos.gr) για έκφραση της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς την Ελλάδα με τρόπο που να δίνει επαρκή χρόνο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, αλλά και για πολιτική βούληση κι εργαλεία χρηματοδότησης των αναγκαίων αλλαγών και παρεμβάσεων στην οικονομία, στην οργάνωση της διοίκησης, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη των κοινωνικών υποδομών που θα περιόριζαν τις επιπτώσεις από ισορροπημένα, κοινωνικά δίκαια περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του ελλείμματος και του χρέους. Ένα από τα αυτά τα εργαλεία, θα μπορούσαν να είναι τα ευρω-ομόλογα, όπως συμφώνησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την υπερψήφιση τον Μάρτη του 2010 της έκθεσης του πράσινου ευρωβουλευτή Σβεν Γκίγκολντ.
Έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε την ψήφο των πολιτών, όπου έχουμε εκλεγεί. Το να είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι (και) στην Ελληνική Βουλή δεν θα είναι απλώς άλλο ένα κόμμα στη Βουλή, αλλά ένα κόμμα με διαφορετική πολιτική κουλτούρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Οι πολίτες δεν πρέπει να παρασυρθούν από την οργή τους και να αντικαταστήσουν τους “κλέφτες” με τους “μαχαιροβγάλτες”.
Είναι απόλυτα εφικτό να μπει στη Βουλή με τους Οικολόγους Πράσινους και ένας βουλευτής, άνδρας ή γυναίκας, από την Κρήτη κάτι που θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχτεί ο ρόλος που τα νησιά μας μπορεί να παίξουν στην αναγέννηση της χώρας και της κοινωνίας. Τα νησιά μας μπορούν να γίνουν ξανά κέντρο της οικολογικής, οικονομικής, πολιτισμικής, δημοκρατικής, πολιτικής και περιβαλλοντικής αναγέννησης της χώρας, να αποτελέσουν το παράδειγμα για τις λύσεις που μπορεί να οδηγήσουν στη διέξοδο από την κρίση.
Έχουμε ισχυρούς συμμάχους στην Ευρώπη, είμαστε στην ίδια οικογένεια με τους Πράσινους. Εργαζόμαστε μαζί με τους υπόλοιπους πράσινους ευρωβουλευτές αποτελεσματικά, με όραμα αλλά και με ρεαλισμό για λύσεις στα προβλήματα και της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η ομάδα των Πρασίνων είναι η μόνη που στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, προτείνοντας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, όχι τιμωρία, λιτότητα και εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν είμαστε λοιπόν μόνοι. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Αλλά για να γίνουν πράξη χρειάζεται να έρθουν στο προσκήνιο νέες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, δημιουργικές, με προτάσεις, όραμα, δέσμευση για το δημόσιο συμφέρον.
Στείλτε τους Οικολόγους Πράσινους (και) στην Ελληνική Βουλή, όπως στο Ευρωκοινοβούλιο και στα Περιφερειακά Συμβούλια, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί, μαζί με σας, για διέξοδο από την κρίση. Στείλτε όμως στη Βουλή εκπροσώπους των Οικολόγων Πράσινων και από την Κρήτη. Θα κάνουν τη διαφορά!
Φωτογραφία από την περιοδεία του Ν. Χρυσόγελου στα Χανιά:
01.05.2012
Επίσκεψη  και συναντήσεις σε Μύκονο και Σύρο του Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου 
Στην περιοδεία των υποψήφιων και στελεχών των Οικολόγων Πράσινων σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων συμμετείχε στις  28 και 29 Απριλίου ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Χρυσόγελος. Το Σάββατο 28 Απριλίου επισκέφθηκε την Μύκονο και μαζί με τον Νίκο Ασημομύτη είχαν συναντήσεις με πολίτες και φορείς του νησιού. Στη Σύρο επισκέφθηκε μαζί με την Χριστίνα Ευθυμιάτου-Καρυστιναίου, υποψήφια των Οικολόγων Πράσινων στις Κυκλάδες, το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, όπου είχαν συζήτηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Ναυπηγείο ΝΕΩΡΙΟΥ και σε άλλους οικονομικούς κλάδους και για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων την εργατική πρωτομαγιά. Ο Νίκος Χρυσόγελος ενημέρωσε, επίσης, για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στο ευρωπαϊκό επίπεδο, σε συνεργασία με την Ομάδα των Πράσινων ευρωβουλευτών, τόσο για τα γενικότερα προβλήματα (οικονομική κρίση, ανεργία, λιτότητα, κοινωνική συνοχή, περιφερειακή ανάπτυξη, προστασία περιβάλλοντος, αλιεία κα) όσο και για ειδικότερα θέματα των Κυκλάδων (Ναυπηγείο, παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές μέσω συνεταιριστικών επιχειρήσεων, ανέλκυση του ναυπαγίου SEA DIAMOND, ΦΠΑ στα νησιά, ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ των νησιών, κα) (δείτε αναλυτικά: www.chrysogelos.gr)  
Σε συνεντεύξεις τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, o Νίκος Χρυσόγελος και η Χριστίνα Ευθυμιάτου - Καρυστιναίου κάλεσαν τους Κυκλαδίτες να στείλουν τους Οικολόγους Πράσινους και στην ελληνική Βουλή αλλά και να δώσουν ένα τέτοιο ποσοστό  στους Οικολόγους Πράσινους - πάνω από 5000 ψήφους - στις Κυκλάδες ώστε ένας, τουλάχιστον, από τους βουλευτές τους, γυναίκα ή άνδρας, να προέρχεται από τα νησιά.
Η Χριστίνα Ευθυμιάτου – Καρυστιναίου μαζί με την Ελένη (Λέλα) Μαγγανάρη συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Σαντορίνη κι άλλα νησιά των Κυκλάδων, ενώ ο Νίκος Χρυσόγελος περιοδεύει τις επόμενες μέρες στην Κρήτη, την Α. Μακεδονία – Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, ενώ την Παρασκευή 4 Απριλίου και το Σαββατοκύριακο των εκλογών, 5 και 6 Απριλίου θα είναι στην Σίφνο, το νησί από όπου κατάγεται, όπου και θα ψηφίσει. 
Ο Νίκος Χρυσόγελος δήλωσε: “Έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε την ψήφο των πολιτών, όπου έχουμε εκλεγεί. Το να είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι (και) στην Ελληνική Βουλή δεν θα είναι απλώς άλλο ένα κόμμα στη Βουλή, αλλά ένα κόμμα με διαφορετική πολιτική κουλτούρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Το να μπει στη Βουλή με τους Οικολόγους Πράσινους ένας νησιώτης ή μια νησιώτισα θα δώσει την ευκαιρία -μαζί μετη δική μου παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο  και το Περιφερειακό Συμβούλιο - να αναδειχτεί ο ρόλος που τα νησιά μας μπορεί να παίξουν στην αναγέννηση της χώρας και της κοινωνίας. Όπως έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο παρελθόν, τα νησιά μας μπορούν να γίνουν ξανά κέντρο της οικολογικής, οικονομικής, πολιτισμικής και περιβαλλοντικής αναγέννησης της χώρας, να αποτελέσουν το παράδειγμα για τις λύσεις που μπορεί να οδηγήσουν στη διέξοδο από την κρίση”.
Διαβάστε την Ανοικτή Επιστολή του Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου προς τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου:
The following information is a reminder of your current mailing list subscription:
You are subscribed to the following list: OIKOLOGOI PRASINOI - MME using the following email: oikomesogios@yahoo.gr
You may automatically unsubscribe from this list at any time by visiting the following URL: http://mass.ecogreens.gr/cgi-bin/dada/mail.cgi/u/mme/oikomesogios/yahoo.gr/
If the above URL is inoperable, make sure that you have copied the entire address. Some mail readers will wrap a long URL and thus break this automatic unsubscribe mechanism.
You may also change your subscription by visiting this list's main screen: http://mass.ecogreens.gr/cgi-bin/dada/mail.cgi/list/mme
If you're still having trouble, please contact the list owner at: mass@mass.ecogreens.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: