slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το κόψιμο της ΣΑΤΑ έφερε τον εθελοντισμό.


Μπράβο στο πρόεδρο  της κοινότητας Κορώνου Νίκο  Ιακ. Χουζούρη άλλα και σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον καθαρισμό και το άσπρισμα των σοκακιών του χωριού του .Πάντως οι φήμες που ήθελαν τον Αρχηγό και το Γραφείο Τύπου της Συμπαράταξης να λένε "ναι" στο κάλεσμα του προέδρου της κοινότητας Κορώνου και να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό της Κορώνου διαψεύστηκαν.






Όλα τα παιδιά του χωριού από πολύ νωρίς το πρωί έδωσαν το παρόν και έπιασαν δουλειά . 

Πρώτος ο πρόεδρος , μαζί με τα παιδιά , άρχισαν να δίνουν άλλη όψη στους πρασινισμένους δρόμους του χωριού , εκεί ήταν και ο αντιδήμαρχος του δήμου υπεύθυνος για την καθαριότητα Μανώλης Πολυκρέτης ο οποίος , εθελοντής και αυτός , δούλεψε μαζί με όλους τους άλλους στον καθαρισμό και στο άσπρισμα .

Ταυτόχρονα όλες οι γυναίκες του χωριού καθώς και Χωραΐτες , όπως ο Δημήτρης του Ζαχαρογιάννη , μπροστά και γύρω από τα σπίτια τους καθάριζαν και ασβέστωναν τους δρόμους δίνοντας πραγματικά μια πανέμορφη όψη στο χωριό .

Αν και πρέπει να απαιτούμε την δικαιωματική συμμετοχή του δήμου Νάξου στην καθαριότητα του χωριού αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε το χωριό να βρομίσει και να χορταριάσει .

Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν και στο επόμενο κάλεσμα να είναι ακόμα περισσότεροι .http://koronosnews.blogspot.com/2012/04/blog-post_09.html



















Δεν υπάρχουν σχόλια: