slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βατερλό νούμερο δυο για την Αννούλα

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος  Οι περισσότεροι νομίζουν πως "δεν θέλει". Όμως περίτρανα πλέον φαίνεται πως η Άννα Διαμαντοπούλου, περισσότερο από όλα "δεν μπορεί". Ο λόγος για τη διαχείριση κρίσεων, η οποία είτε αναδεικνύει, είτε βυθίζει πολιτικούς. Και σε αυτό - δυστυχώς για την ίδια - η Άννα Διαμαντοπούλου αποδεικνύεται εξαιρετικά μικρή και λίγη. Για την ακρίβεια έχει εξελιχθεί σε Χρήστο Παπουτσή νούμερο 2 θυμίζοντας μας τον τρόπο που ο συνυποψήφιος της στην Α' Αθήνας διαχειρίστηκε την κρίση του Σαμίνα αλλά και τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της....
Αθήνας.

Χρόνια και χρόνια η Αννούλα φιλοτεχνούσε το προφίλ μιας δυναμικής και εκσυγχρονίστριας πολιτικού. Ώσπου η τελευταία χρονιά οδήγησε στην πλήρη κατάρρευση αυτού του μύθου. Τίποτα εξάλλου δεν μένει για πολύ όρθιο όταν δεν έχει βάθος και γερά θεμέλια. Και η Άννα Διαμαντοπούλου με τη σοβαροφάνειά της νόμιζε πως θα μας ξεγελάει διαρκώς. Εις μάτην. Οι γκάφες και η ανεπάρκειά της να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις την λύγισαν σε μια κρίσιμη περίοδο. Και μη τα ρίχνουμε όλα στους ναυτεργάτες. Πότε δηλαδή οι άνθρωποι να διαδήλωναν την αντίθεση τους; Το χειμώνα θα λέγαμε πως η απεργία τους απομονώνει τα νησιά, το καλοκαίρι πως θα έχει πρόβλημα ο τουρισμός, το Πάσχα πως οι πολίτες θα ταλαιπωρηθούν.

Δυστυχώς λοιπόν η κα. Άννα - που συχνά κλαίει όπως η ίδια δήλωσε πρόσφατα - καλό θα είναι να κάτσει στη γωνιά και να παίξει με τα κουβαδάκια της παρά να μας δίνει μαθήματα εκσυγχρονισμού και κούφιας ρητορείας. Διότι στα λόγια χορτάσαμε. Από έργα όμως, τίποτα.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
 






























Δεν υπάρχουν σχόλια: