slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καλή δουλειά! Στη Δημοσκόπηση GPO για την "Ανατροπή".

10/4/2012. Όπως ακριβώς έπρεπε να είναι μια καλομαγειρεμένη δημοσκόπηση:
Η συνταγή: Βλέπουμε ότι το αγαπημένο μας ΠΑΣΟΚ διαλύεται, δεν υπάρχει καμία δύναμη που να μπορεί να κρατήσει "ζωντανό" τον Παπανδρέου, ο λαός, ακόμη κι οι φανατικότεροι Πασόκοι τον...
μισούν και τον καταριούνται. Άρα;
Φτιάχνουμε ένα κόμμα "βαλβίδα" εκτόνωσης, για να μην πάνε στη "δεξιά" οι απαγοητευμένοι Πασόκοι. Για να τους πείσουμε, τους λέμε ότι το ανύπαρκτο αυτό κόμμα των 4 βουλευτών, η ΔΗΜΑΡ δηλαδή, χτυπάει ...10%.Μετά 15%, μετά 18% !
Μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο μοναδικός μας νταλκάς. Ο Ολυμπιακός και το ΠΑΣΟΚ να κερδίζουν κι όλοι οι άλλοι να πάνε να ....
Όταν κάνουμε τη δουλειά μας και ξεφορτωνόμαστε τον στοχαστή ΓΑΠ, αρχίζουμε να τσιμπάμε το ΠΑΣΟΚ προς τα πάνω και τη ΔΗΜΑΡ, προς τα κάτω.
Και καλά θα είναι να μην μπεί καν στη βουλή. Τη δουλειά μας την κάναμε. Σώσαμε το ΠΑΣΟΚ από τη διάλυση, πέρασε αρκετός χρόνος, οι Έλληνες θα ξεχάσουν -ξεχνάνε γρήγορα οι μαλάκες!- τον διετή Τιτανικό, τα ψέμματα, την ανακολουθία, τα καραγκιοζλίκια που βίωσαν και με τη βοήθειά μας, θα σώσουμε το μαγαζί που μας ταϊζει δεκαετίες τώρα.
Κουβέλη, αρκετά χάρηκες αγόρι μου, τώρα είναι ώρα για τα μεγάλα παιδιά. Εσύ ...ύπνο.
Σε ένα μήνα σε πήγαμε από το 18% στο 12%, τον επόμενο στο 5,9% και στην επόμενη στο 2,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: