slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ., ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ


ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...!!!
 Προσέξτε πως οι  "Ναυλωμένες Ουκρανέζες'' των ΜΜΕ, με τα δημοσιογραφικά τους σαπρόφυτα, κυρίως περιφερειακών --περιθωρειακών τηλεοπτικών σταθμών παραπλανούν "εργολαβικά" τον κόσμο...!!!


"Κακαρίζουν" ως κότες λυράτες την δημοσκοπική πτώση της ΝΔ και την παρουσιάζουν περίπου ως συντριβή.
Αν έχετε προσέξει, εμείς οσάκις δημοσιεύουμε δημοσκόπηση,
 πάντα  βάζουμε δίπλα και την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας, γιά να μπορεί ο αναγνώστης να κάνει τις συγκρίσεις .
Τό ίδιο κάνουμε και τώρα:................................







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 3-4 εβδομάδες θα δούμε τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων. Για τη ΝΔ θα φανεί το αποτέλεσμα της κολοτούμπας του Σαμαρά και η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ θα είναι ελάχιστη. Και το αστείο είναι ότι ο αθεόφοβος συνεχίζει τις κολοτούμπες και προσπαθεί να παίζει σε διπλό ταμπλό. Έχασε κάθε κύρος και υπευθυνότητα. Για το λόγο αυτό φεύγουν τόσα στελέχη του προς τον Καμμένο. Έδιωξε τους σοβαρούς που έκαναν πράξη την αντιμνημονιακή γραμμή της ΝΔ και πείρε τους ροπαλοφόρους και κλόουν Μάκη και Άδωνη. Χάνει για τον ίδιο λόγο που χάνει και ο ΛΑΟΣ. Ο κόσμος σιχάθηκε τη διγλωσσία και θέλει καθαρές κουβέντες και σταθερές θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

πασοκ-νδ θα παθετε τετοια πανωλεθρια που δεν θα το πιστευετε αυτοι εκι δεξια θα σας την κανουν οι αναποφασιστοι που θα ψηφισουν ολοι κουβελη και καμμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΤΩΡΑ;;;;;ΕΕΕΕΕΕ;;; ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ..ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 10% ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!