slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΣΟΚ: Σχέδιο "φέρνουμε τους ψηφοφόρους στις κάλπες"

Συνέντευξη Τύπου στις 14.00 του Ευ.Βενιζέλου στην Ιπποκράτους. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που έχουν στην διάθεσή τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν μέσα σε λίγα 24ωρα να πείσουν τα μέλη τους να δώσουν το παρών στις εκλογές της Κυριακής.

SMS, social media, email, τηλεφωνήματα αλλά και προσωπικές επαφές έχουν επιστρατευθεί για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η συμμετοχή στην διαδικασία.

Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού θα πάρουν μέρος και οι απόδημοι Ελληνες, καθώς θα στηθούν κάλπες στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Με το κλίμα να είναι τεταμένο απέναντι στους πολιτικούς και την πολιτική, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους που να μπορούν να ελέγχονται και να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα.

Ο μοναδικός υποψήφιος Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει πολλές συνεντεύξεις κυρίως σε τηλεοπτικούς σταθμούς με κύριο μότο ότι μόνο με την συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία θα ενδυναμωθεί η προσπάθειά του για μία δυναμική πορεία του κόμματος προς τις εκλογές.

Επικεφαλής της διαδικασίας η Τόνια Αντωνίου και ο Νίκος Ανδρουλάκης οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην Ιπποκράτους και οργανώνουν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: