slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

-15% ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

ektelestikh_epitroph_perifereias
Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών παραγόντων συνεδρίασε την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 Η Επιτροπή ενέκρινε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας με βάση τα νέα δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψιν τις μειώσεις των διατιθέμενων πόρων (ΚΑΠ) κατά 15%, όπως προβλέπεται από την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και.....
Οικονομικών.
 Όπως διαβεβαίωσε ο Περιφερειάρχη παρά τις σημαντικές αυτές μειώσεις “έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που χρειάζονται προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που συνεπάγεται η μείωση των πόρων”.
 Ο κ. Μαχαιρίδης τόνισε πως η εξυγίανση και η εξοικονόμηση πόρων, που έγινε στους τομείς των δαπανών, των λειτουργικών εξόδων και των προμηθειών, δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργήσει εύρυθμα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρά τη δραστική μείωση.
 Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη, “ο προϋπολογισμός του 2011 καθόρισε τον προϋπολογισμό του 2012 και μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να αποφύγουμε δυσλειτουργίες, παρά τη μείωση των πόρων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: