slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παπανδρέου απ΄άλλο πλανήτη!

Από που ήρθε ο σπουδαίος αυτός ηγέτης; Θα μπορούσε να αναρρωτηθεί ένας εξωγήινος που μόλις έφτασε σε τούτη εδώ τη χώρα!!!
Γιώργος Αδαλής 
Σας ενδιαφέρει: Ακούστε το ηχητικό μήνυμα του Διαχειριστή των AegeanTimes.gr

Μιλώντας σε πρώτο ενικό πρόσωπο, είπε «να σφίξΟΥΜΕ το ζωνάρι για να αντέξουμε», προκαλώντας την οργή όσων άκουσαν την σημερινή του ομιλία στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ! Προφανώς, ήθελε να δείξει ότι και αυτός συμπάσχει με......
τον λαό, ξεχνώντας βέβαια την χλιδάτη ζωή που κάνει ο ίδιος και η οικογένειά του! Ξεχνώντας ότι το ζωνάρι το σφίγγουν 10.000.000 Ελληνες ανάμεσα στους οποίους ΔΕΝ είναι ο ίδιος!

Μίλησε λες και ήρθε μόλις τώρα από μια άλλη χώρα, ή καλύτερα από ένα άλλο πλανήτη!
Μίλησε λες και δεν φέρει το 100% της ευθύνης για τα εγκληματικά λάθη της διετίας που οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό! Λες και κάποιοι ... άλλοι, έφεραν το Μνημόνιο στην Ελλάδα και υπέγραφαν επαχθείς δανειακές συμβάσεις εν κρυπτώ!
Είπε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να εισάγουμε τίποτα χωρίς το νέο δάνειο! Δεν είπε φυσικά ότι όλα τα δάνεια πληρώνουν ΜΟΝΟ παλιές δανειακές υποχρεώσεις της χώρας και τίποτε άλλο!
Οσο για προτάσεις ανάπτυξης; Ούτε μία!
Μίλησε για όσους τον κατηγορούν, λέγοντας ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα για το πώς γίνεται μια διαπραγμάτευση και τους κατηγόρησε για ... «ψευτομαγκιές»!
Λες και ήταν κάποιος άλλος που έδινε πάσες στους κερδοσκόπους με τις δηλώσεις για δημοψηφίσματα και ένα σωρό άλλες που εκτόξευαν τα spreads και τα CDS.

Μίλησε για Γουδί και ένα σωρό άλλα πράγματα, που αν ερχόταν ένας εξωγήινος στον πλανήτη Γη θα αναφωνούσε με θάρρος: «Tι σπουδαίος ηγέτης»!!

Προφανώς αυτός που έγραψε την ομιλία του, ξέχασε ότι την παραδοχή της εγκληματικής του πολιτικής, την έκανε ο ίδιος ο Παπανδρέου, τη μέρα που παρέδωσε την εξουσία στον Λουκά Παπαδήμο !

Για άλλη μια φορά, ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε να εξοργίσει ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό λαό ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης και άποψης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: