slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

Μετά από πρόταση του προεδρείου, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την 2/2012 συνεδρίασή του, ψήφισε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:
Ο Δήμος Τήνου καταδικάζει τα νέα, πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα που εξαγγέλθηκαν και που για μια ακόμη φορά θίγουν άγρια όλους αλλά πρωτίστως τα συνήθη «υποζύγια», συνταξιούχους και μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Η διαρκής επίκληση της χρεωκοπίας δεν μας πείθει και οι άνθρωποι που στέκονται στο πηδάλιο του σκάφους, αποδεικνύονται κάθε μέρα δραματικά λίγοι και ανεπαρκείς. Και δυστυχώς, τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ότι με τη λαίλαπα των νέων μέτρων αποφεύγεται το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας, τη στιγμή που ήδη εξαγγέλλονται και νέα μέτρα για τον Ιούνιο 2012. Και μεταξύ αυτών, η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών μας.
 Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας σε συμβολική διαμαρτυρία στην εξέδρα, αύριο 12/2/2012 και ώρα 18:00.  Για να διατρανώσουμε ότι πίσω από τα άγρια μέτρα, υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχούν. Για να δείξουμε ότι δεν είμαστε άβουλα όντα στο κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της υποθήκευσης της αξιοπρέπειας και της ζωής ενός ολόκληρου λαού, από τους «εταίρους» - δυνάστες και τους ντόπιους διεκπεραιωτές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: