slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ύπουλη κίνηση Γ.Παπανδρέου: Μεταμφιέστηκε "Αντώνης Σαμαράς" και μίλησε στη ΚΟ της ΝΔ!

Απίστευτο! Ο Γιώργος Παπανδρέου εκμεταλλευόμενος τις απόκριες είχε το θράσος να ντυθεί "Αντώνης Σαμαράς", και να εμφανιστεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ως πρόεδρος του κόμματος, όπου μίλησε με το γνωστό πάθος τους υπέρ του εθνοκτόνου Μνημονίου!

Προσπάθησε να πείσει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  με τον γνωστό τρομολάγνο τρόπο που χρησιμοποιεί εδώ και δυόμιση χρόνια, εξαπέλυσε συκοφαντίες κατά όσων αντιδρούν στο Μνημόνιο αποκάλεσε «τζάμπα μάγκες» όσους αντιδρούν στο Μνημόνιο και τέλος για να γίνει ακόμα πειστικότερος έκανε μια επίθεση στον … εαυτό του λέγοντας ότι "Ο Γ.Παπανδρέου μας έκανε την ζημιά με το δημοψήφισμα και τότε όλοι στράφηκαν εναντίον μας".
Επρόκειτο καθαρά για μια αυτοκριτική, την έχει ξανακάνει ο Γ.Παπανδρέου, ο οποίος απλά ήθελε να πει ότι μέχρι εκείνη την στιγμή όλα έβαιναν καλώς στη χώρα, απλά έκανε το λάθος με το δημοψήφισμα.

Ο Γ.Παπανδρέου ντυμένος «Αντώνης Σαμαράς» δεν ήταν βέβαια ιδιαίτερα πειστικός, αφού οι βουλευτές της ΝΔ δεν πίστευαν ότιο πρόεδρός τους θα μπορούσε να απορρίψει και να «φτύσει» ολόκληρη της πολιτική της παράταξης από το 2010 μέχρι σήμερα, υιοθετώντας, τρόϊκα, Παπαδήμο, Μνημόνιο, παλαιό και νέο και να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες μιλώντας για «καταστροφές και άδεια ράφια αν δεν υπογραφεί η εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας», αλλά επειδή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι έχει συμβεί και που πραγματικά βρισκόταν ο Α.Σαμαράς άκουγαν αμίλητοι.

Ας δούμε τα κύρια σημεία από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, ντυμένου Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ. για να αντιληφθείτε το θράσος του εν λόγω πολιτικού (σ.σ.: του Γ.Παπανδρέου, όχι του Α.Σαμαρά. Ο Α.Σαμαράς αγνοείται που βρίσκεται...):

 -«Δεν τολμώ να διανοηθώ τη χώρα μου με δελτίο στα τρόφιμα, άδεια ράδια, χωρίς φάρμακα και και χωρίς καύσιμα. Αν δεν ψηφίσετε το Μνημόνιο όλα αυτά θα συμβούν!»

-«Τζάμπα μάγκες δεν θέλω για υποψηφίους στις εκλογές». Το είπε απευθυνόμενους σε βουλευτές που προτίθενται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο απειλώντας ότι δεν θα είναι υποψήφιοι (βέβαια όταν θα έρθει ο κανονικός Α.Σαμαράς που προφανώς τον έχουν κρύψει σε καμιά αποθήκη, αυτά δεν θα ισχύσουν»

 -«Βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο να χάσουμε την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας. Πρέπι να ψηφίσουμε το Μνημόνιο!" αυτό δεν έχει βαρεθεί να το λέει από το 2010 ο Γ.Παπανδρέου; Και δεν καταλαβαίνει ότι ποτέ ένας πατριώτης Α.Σαμαράς δεν θα έλεγε τέτοιες φράσεις;



 -«Είμαστε πια το μόνο εμπόδιο για όσους θέλουν να διαλυθεί η Ελλάδα» (τους κοροϊδεύει κι όλας ο Παπανδρέου τους βουλευτές της ΝΔ



 -«Μπορούν να μας υποχρεώσουν να φύγουμε από μόνοι μας από το ευρώ» είπε, αλλά αυτό το έχει ξαναπεί ο Γ.Παπανδρέου και του είχε απαντήσει κατάλληλα ο Α.Σαμαράς, οπότε εκεί άρχισαν κάποιοι να υποψιάζονται ότι επρόκειτο για μεταμφισεμένο



 -Αναφέρθηκε στη σημασία του "κουρέματος" του χρέους, η οποία μπορεί να οδηγήσει "στη σταθεροποίηση του χάους". "Το κούρεμα μας αποτρέπει από το γκρεμό της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας".



Αμέσως μετά το τέλος της ΚΟ ξεκίνησαν οι έρευνες για το που έκρυψαν τον Αντώνη Σαμαρά, τον αρχηγό της παράταξης, τον πατριώτη και εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα, αυτός που μόνος του τα βάζει με όλους τους κακούς, τον αγωνιστή κατά του Μνημονίου, αυτόν που θα ακολουθούσε την πολιτική που θα έβγαζε την χώρα από τον δρόμο της ξένης επικυριαρχίας και θα την έβαζε στο δρόμο της ανάπτυξης. Οι έρευνες συνεχίζονται.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.g

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε ο ΓΑΠ έχει σταθερά αυτή τη θέση. Ο δικός σας ο κολοτούμπας που ήταν δήθεν κατά των μνημονείων και των μέτρων έβαλε και κομματική πειθαρχεία γιατί διαφορετικά όπως είπε μας περιμένουν χρόνια κατοχής. Ο δήθεν τρομοκρατημένος από τα μνημόνεια τρμοκράτισε το λαό ψηφίζοντας υπέρ του μημονείου.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τον ανεπαρκή επικοινωνιακά ΓΑΠ σήμερα στην TV φαινόταν Καραμανλής μπροστά στον Κολοτούμπα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν θα τον περιλάβει ο Βενιζέλος.