slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ


Διαβάστε τη δήλωση Βενιζέλου μετά τη συνεδρίαση με τους τροικανούς.

«Στο Eurogroup υπάρχει μια εδραιωμένη πεποίθηση γύρω από τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Άμεση και επιτακτική ανάγκη είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ως προς την εφαρμογή του Προγράμματος.

Σε αντίθεση με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που εμφανίζονται με υψηλό βαθμό εσωτερικής πολιτικής συναίνεσης,για την Ελλάδα η εθνική ενότητα τίθεται ως προϋπόθεσηαπό τους εταίρους μας, ενώ έπρεπε να είναι αποτέλεσμα του ενστίκτου αυτοσυντήρησης του Έθνους μας.

Το προέχον είναι να διαμορφωθεί μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης, να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να εκταμιευτεί η πέμπτη δόση. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να ψηφιστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος.

Δηλαδή για να καταλάβω.
Είναι ή όχι κυβέρνηση ο Βενιζέλος και η πράσινη παρέα επί 21 μήνες τώρα;
Μήπως νομίζει ότι παρέλαβε το υπουργείο οικονομικών από τον Παπαθανασίου και τον Αλογοσκούφη;
Αν δεν κάνω λάθος, από τον Παπακωνσταντίνου και τον ΓΑΠ παρέλαβε την κυβέρνηση και άρα αυτούς καρφώνει ότι διέλυσαν την αξιοπιστία της χώρας.

Μέχρι προχθές η 5η δόση ήταν κλειδωμένη.
Εμφανίστηκε ο Μπένι και για πρώτη φορά βγήκε επίσημη ανακοίνωση ότι,
"..αν θέλετε 5η δόση, ψηφίστε το μεσοπρόθεσμο με συμμετοχή της αντιπολίτευσης..."

Γιαυτό και η GUARDIAN γράφει χαρακτηριστικά:Don't be surprised if Athens goes up in flames (μην απορήσετε αν καεί η Αθήνα)
http://www.guardian.co.uk/world/2011/jun/19/athens-protests-syntagma-austerity-protests


Ρε δεν πάτε στο διάολο κι εσείς και το μεσοπρόθεσμο κι όσοι το ψηφίσουν
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ζωντοβολάκια, αξιοπιστία σημαίνει προπάντων Εθνική συνεννόηση, σε αυτή την τρομερά δύσκολη συγκυρία και όχι τυχοδιωκτική κομματική πολιτική για μερικά ψηφάκια, όπως κάνει το δίδυμο Σαμαρά - Τσίπρα., αλλά οι άλλοι σοβαροί Κουβέλης, Ντόρα, Καρατζαφέρης