slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρε καψούρα ο κολωντουμπας με την οικουμενική

Μιλώντας  χτες στον Realfm 97,8 και τον Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος ΛΑΓΟΣ γνωστός και ως κολωντουμπας, έκανε λόγο για την «χαμένη χρυσή ευκαιρία» να -θα σκάσει που δεν έγινε οικουμενικός υπουργός με υφυπουργό τον σύζυγο της Μανωλιδου- συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση.
Στην συνέχεια ο λαγός του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  μας έκανε να δακρύσουμε από συγκίνηση αφού μας ΕΙΠΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΕΙ την ΝΔ και ότι το πρόβλημα του είναι με τον Αντώνη Σαμαρά διότι λέει «Βάζει το γινάτι πάνω από το εθνικό συμφέρον».
Σχετικά με όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ, όπως ήταν φυσικό συντάχτηκε με την γραμμή -ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ;- Παπανδρέου υπογραμμίζοντας ότι οι όροι που έβαλε ο κ. Σαμαράς ήταν για «καρπαζιές». Όπως είπε, «έδειξε ότι δεν γουστάρει να συνεννοηθεί».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή είπε ότι «υπενθύμισε την ιστορία του κ. Σαμαρά για την οποία ντρέπεται» -εμείς να δεις πόσο ντρεπόμαστε που κάποτε ήσουν μέλος  της παράταξης- και σημείωσε πως η στρατηγική που ακολούθησε είναι: «Κόψ' το. Μην ασχολείσαι με εμάς».
Στην συνέχεια ο λαγός του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν σύντομα -ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- εκλογές, αν και θα τις επιδιώξει, ενώ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: